Зафрканции на телефон?

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Дали некогаш сте се заебавале со некого преку телефон.... било тоа да е некој познаник или онака некој "рандом" број...

Дали ве заебал некој вас...

Што мислите за овој вид на зебавање?.... Дали може да се претера... значи да се помине некоја невидлива линија.... па на крај да испаднат несакани последици?

Се секавам кога бев помал со братучедите ке седневме на телефон... стававме крпа на микрофонот... да е подебел гласот.... вртевме некој број.... и следуваше следниов дијалог:

Јас: Добровечер... се јавуваме од Водовод... дали ке можете да проверите дали имате вода господине?

Жртвата: Еве сега одма ке видам....(по една минута се враќа)... Да, да има...

Јас: А топла вода имате?

Жртвата: Да да, и топла има.

Јас: Епа измиј ги нозете бе до овде смрди!.
:baeh:

И ред други "заебанции".... доста креативен си сум отсекогаш....
Епа повелеле...
 

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
so drugaka mi sedevme kaj mene doma i sto ke pravime aj ke zaebavame nekoj po tel.i sea koj da zaebavame...i vrtam vo imenik i vikam aj ovaa ke ja zaebavame(kerka,na priatelite na mojte)i so se desava

jas-alo kate mi treba
kate-jas sum
jas-mori ovco utre koga ke ti dojdam u skolo ke te skrsam od kutek so si jadela za mene gomna...:pos2:
kate-koja si pa ti,nemam jadeno gomna za tebe zimi sestra mi.
jas-ke ti kazam jas na tebe ubavo kucko edna utre ke ti dojdam u skolo ke te utepam...:pos2:
kate-ama jas nisto ne sum zborela
(i i spustiv)po 1min pa se javuvame i koga op majka i :)
jas-kate mi treba
majka i-koj ja bara kate?koj e toa sto i se zakanuva
(se iznasmeavme i spustivme) i tolku...
posle 30 saat dojdoa mojte drugarka mi si otide i zvoni tel..toa da ti bila majka i na kate,da ti go nasla brojot...BRUKI...:baeh:
 

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Аууу кои заебанции паѓале по телефон, свадби, караници, па едно другарче у оглас го стаивме па почнаа да му се јавуаат божем компјутер шитка па ги реметевме луѓето кои ќе се јавеа, па заебанции со полиција за нова година и ред други глупости, ај баш ќе пишам за ова подетално некој ден.
 

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
21
ej koi zaebancii imaat pagano na telefon. na klasnata na srede cas i se javuvame i ona bidejki ni predava po angliski i deka ima vrska nesto so ambasadata i nie ke i spustime odma od koga ke kreni i ona lele deca izvinete vaka ali me baraa od ambasadata za da sum potpisela podocna no jas im rekov da mi se javat podocna bidejki sum na sred predavanje. i kako da ne se smees koga ja gledas kako lazi.
 
Член од
18 јули 2006
Мислења
118
Поени од реакции
1
Сме се зезале со некои слични фори како Еко1, а еднаш дури и договоривме една баба, која случајно да ти продавала урда, да дојде на пазар пошто имала многу вкусна урда (ај важи). Пред некој ден ми се деси една интересна случка. Седиме кај мене дома со еден другар и се јавуваме по другари да видиме кој што прави, и нормално паѓа зезање и се прскаме од смеење. Се јавуваме кај еден другар, али се јавува баба му. Кажува другаров само едно ало и почнува хистерично да се смее и спушта слушалица. Се јавувам јас по 5 минути и пак се јавува баба му и почна да ме испрашува да не сум се јавил пред малку. Едвај сум се извадил.
 

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Никогаш, ама буквално никогаш не сум кренала слушалка за да реметам некој. Многу ми е глупаво и детско. Од друга страна пак, ми се има случено да ме реметат на телефон. И тоа на фиксен, во 04:00 насабајле. И тоа траеше цел месец додека конечно не дознав кој е „талентот” што не може да спие навечер. А за зафрканции на мобилен, милион. Ми титкале милион непознати броеви, некои неразбирливи пораки, „погрешен број”, закани итн итн.
 

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Lele kolku sme se zafrkavale drugarkite, lele kolku bevme losiii..ko ke sednevme kaj nekoja doma, se zafrkavavme do besvest so broevi koi sami gi smisluvavme..ednas prodavavme masinki za depiliranje, drugpat se javuvavme za da im kazuvame na lugeto deka kasnat so smetkite...jas nikogas ne sum bila taa so zbori,sekogas toa go pravese nekoja od drugarkite..imase eden broj, kaj edna tipka, koja ja remetevme mesec dena, lele na krajot ne otkri, lele kolku mi bese za nikade, od togas nikade se nemam javeno, i ovaa tipkava so ja remetevme i den denes koga ke ja vidam na ulica mi e sram i se svrtuvam na drugata strana..

stvarno bevme za nikade vo pogled na zafrkanciite po telefon..lele sram mi e!
 

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
И ние со другарките ептен се зафркававме по телефон...ама мене еднаш јако ме зафркнаа.:D
Во два саат навечер ѕвони телефонот дома и ми викаат Јован ми треба.И јас викам грешка и овие затвораат.Така до 5 саат на секој пола саат се јавуваа и Јован бараа.И на крај таман да ги отерам у пм,се јавува и вика:Ало овде Јован,да не ме бараше некој?:)
Се исплатеше што ми досадуваа,ептен ме изнасмеаа:pos: :pos:
 
Член од
9 август 2006
Мислења
160
Поени од реакции
19
ауууу тел.заебанции не знаеш братче...лани летото една заебаваме и викам
-ало Грешка ми треба (и оваа у збунка)
-дечко извини Грешка е
-ја, ееее Грешка шо праиш
-абе не ме зезајте а кој е таму
-еден Грешник:vozbud:и викам, другариве умираат од смеење
после се јавуваме кај една татко и нешо поп бил
-ало
-добровечер да му кажеш на татко ти утре во 13 часот во Свети Петка манџа даваат :pos2:
-и оваа добро ќе му кажам
и пази се упознаваат со брат ми во Охрид се фатиле и оваа му спомнала нешо шо како ја зезале, и брат ми и кажал:nesum: и сеа она коа иде кај нас, ми го плеска секад...:tapp: бруки...
 

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
зеабанција.. само го заборавив телефонот.. бројот е од претпријатие за кромид од Обршани.. мислам дека беше 1519.. бесплатно е да ѕвониш од мобилен. абе го збеснавме типот.. цело училиште му се јавуваше по 100 пати.. па се прошири во Битола,Кичево.. е после не можевме никако да добиваме цело време зборваше.. едно време телефонот отворен го оставаше ама бадијала не смее. има луѓе што го бараат за работа.. и мора да се јавува цело време..
 

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Lele kako mala mnogu se imam zaebavano na telefon.Bratuceda mi napamet gi znaese broevite od oglasite na televizija i se javuvavme za da kupuvame kombe,stan...Nekogas jas ke se javev na nekoj broj i so bratuceda mi od drugiot telefon si zboruvavme,a covekot si slusase i ne mu bese jasno so se slucuva:pos2:Ponekogas se javuvavme i velevme deka pravime anketa,nagradna igra..
 

princess

DaRe tO DrEaM
Член од
8 јуни 2006
Мислења
245
Поени од реакции
0
ejj kolku ko pomali imame zafrkavano taka luge ali najsmesno bese ednas edna ne mnogu bliska drugarka za da mi vrati do dala mojot broj na oglas deka prodavam kokoski...leleee mi se iznajavuvaaaa luge od site mozni kraista na makedonija i od togas mi doe pametot i ne vrtam na nikoj.

sepak interesna rabota ali i detska.
 
Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Последниот ден кога бев на одмор во Охрид, ми се јави Трн Во Око и ми се претстави како Фантом. :pos: :pos: :pos:
 
Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
ja najcesto kako mala vrtev na top sop i naracuvav gluposti ama ne za kaj mene tuku kaj komsikata sto do den denes me nervira,i naredniot den i stigaa spravi,tanderinja,aparati i slicno
 
Член од
21 август 2006
Мислења
8
Поени од реакции
0
Леле лелеееееееее... се сте биле изопачени умови бе вие:)
јас никогаш не сум се јавувал некому да му правам проблеми или па да пореметувам, додека пак ми се имаат јавено неколку пати али по грешка (дека и комшијата до мене ми е имењак а телефоните ни беа за една бројка различни) и ќе си направевме муабет и тоа од 30 минути и на крај ќе ги прашав а кој е на телефон и после тоа дознавав дека е грешка :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom