Секако дека вреди, вложуваш во твојот продукт, ќе имаш поквалитетен контент, ќе изгледаш по проефесионално, со тоа ќе привлечеш спонзори од висок калибар, нема да ти биде главен спонзор сач пица, туку Телеком или Пивара пример.Гледам Лазаров вложил во продукција, во опрема, студио за подкастите. Опрема како за мала продукција со неколку камери. Вреди ли тоа до толку да се вложува?
Има ли Лазаров некоја продукција што работи за него? Знам дека некаде збореше како има нешто продукција ама дали негова или некаде влезен е не знам точно.
Секој вреди да вложува. Мене ме интересираше и покрај вложување има ли некоја продукција што стои зад него или све е сам свој газда.Секако дека вреди, вложуваш во твојот продукт, ќе имаш поквалитетен контент, ќе изгледаш по проефесионално, со тоа ќе привлечеш спонзори од висок калибар, нема да ти биде главен спонзор сач пица, туку Телеком или Пивара пример.
Mislam sam se pravi, ima nekoi decki sto mu se vraboteni i toa e toa.Секој вреди да вложува. Мене ме интересираше и покрај вложување има ли некоја продукција што стои зад него или све е сам свој газда.
И не му е само Сач пица спонзор. Тука му е и Krusel и уште некој имаше што даваат ваучери, капчиња даваат на гостите.
Јас мислев дека има некој кој му помага, фирма од друг сопственик.Mislam sam se pravi, ima nekoi decki sto mu se vraboteni i toa e toa.
Ne, ima edno dete Darko toj mu e kako videografer. I verojatno use nekoe dete sto mu pomaga na ovoj. Ne e nekoj tolku kompleksen proces pa da mora firma da angaziras, pari trebaat samo, za dobar softver, kameri i jaka optika.Јас мислев дека има некој кој му помага, фирма од друг сопственик.
Даре веќе не му е во екипата. Сега го има оној Димитар Лорд тој му е видеографер, режија. Даре му беше девер на свадбата. Пари покрај за софтвер и за камери и за интернет требаат и за да ги плаќа вработените, за да плаќа кирија и за други трошоци месечно и годишно во фирмата ако има. Во едно интервју спомна дека работи и со маркетинг агенција.Ne, ima edno dete Darko toj mu e kako videografer. I verojatno use nekoe dete sto mu pomaga na ovoj. Ne e nekoj tolku kompleksen proces pa da mora firma da angaziras, pari trebaat samo, za dobar softver, kameri i jaka optika.
Да Ритко е, последниот период правеше контент со луѓе болни од Демир Хисар... се очекуваше реакција бидејќи ја претера.
Знае некој за кого се работи? Да не оној Ритко?
Ги има ли тие видеа да се видат?Да Ритко е, последниот период правеше контент со луѓе болни од Демир Хисар... се очекуваше реакција бидејќи ја претера.
Претпоставувам дека се работи за ова видео: https://www.youtube.com/live/GKsZ6NoGb2Y?si=akqIWbM52sSnyaggГи има ли тие видеа да се видат?
И Omegle видеата ги тера да праат глупости.Претпоставувам дека се работи за ова видео: https://www.youtube.com/live/GKsZ6NoGb2Y?si=akqIWbM52sSnyagg