Заработка на интернет (официјална тема)

dojcino

Pretty Girls from your city for night
Член од
25 септември 2011
Мислења
113
Поени од реакции
21
Еј дечки гледам никнуваат како печурки овие ПТЦ како PV неколку испитав и наидов на една која според она што го нуди за заработка ќе биди активна подолгорочно, еве слика што се нуди за заработка 2015-03-07 21_58_22-Home _ Profit Forest.jpg Оваа ПТЦ се вика ProfitForest За оние што сакаат да се регистрираат еве реферално линкче https://www.profitforest.com/registration.htm?ref=dojcino23 Ќе биде интересно ќе има допинг на свежи пари во секое време, ова го приметувам гледајќи од тоа од што се можи да се заработи (види слика) да спомнам страната стартува за 5 дена, набилдајте реферали сигурен сум 100% дека оваа ќе ни го обели образот нема да падни ниско како PV,мислам дека PV и сите други ќе останат во сенка! ЛИНК за регистрација https://www.profitforest.com/registration.htm?ref=dojcino23 и среќно!

Член од
27 февруари 2015
Мислења
12
Поени од реакции
3
Официјално стартува оваа страна
http://www.proshareextreme.com/index.php?ref=1000
Кој купи акции во овие 3 саати,за 1$,добива1,7
Потоа си оди на редовни 1.3.Епа сега,ако сте заинтересирани,искористете.И само од старт,моите акции рипнаа.Засега добро е.
За добро да речиме дека е Добро!
јас платив 5 Shares И од нив имам уште 5 за нецели 24 ч. но проблемот е што на STP и Payza не даваат Исплати, Зошто?
Јас имам и PayPal Но на него уште не можам да работам (да повлекувам пари) .....
PayPal ми е верификуван на Македонска Банка но колку што знам уште не можи да повлекуваме пари.

Член од
30 април 2013
Мислења
267
Поени од реакции
79
Види,затоа ти реков да ја пратиш ситуацијата на линкот на фејсбук.Денес му беше стартот,и се држеа со планот,бонуси и тоа,но,експериментираа,и,му падна страната.Извесно време ја немаше,па пак стартува.За плаќањето ветија дека од утре стартуваат со процесорите.Инаку за инфо твое,јас купив со биткоин,а сега биткоинот го нема како процесор.Значи уште има стартни проблеми.На секој пола саат тие purchase ќе ти се менуваат.Значи,чим направиш долар,купувај.

Член од
27 февруари 2015
Мислења
12
Поени од реакции
3
Види,затоа ти реков да ја пратиш ситуацијата на линкот на фејсбук.Денес му беше стартот,и се држеа со планот,бонуси и тоа,но,експериментираа,и,му падна страната.Извесно време ја немаше,па пак стартува.За плаќањето ветија дека од утре стартуваат со процесорите.Инаку за инфо твое,јас купив со биткоин,а сега биткоинот го нема како процесор.Значи уште има стартни проблеми.На секој пола саат тие purchase ќе ти се менуваат.Значи,чим направиш долар,купувај.
Дај ми линк од Фејсбук за да се придружам на таа група!

Член од
25 септември 2014
Мислења
309
Поени од реакции
39
Konecno legalna i legitimna advertising americka kompanija na ptc pazarot, poln so scamerii od sekakov tip o proviniencija..Renometo i e na nivo na Traffic monsoon a e edna od trite so koi sum se sretnal da ima celosno zelen htpps (kako kaj bankite ). Posle mnogu dozdlivi denovi konecno sonce.izgrea na ptc neboto :)
https://useclix.com/index.php?ref=kralAleks

VisualBasic2008

Хобист
Член од
4 март 2012
Мислења
196
Поени од реакции
46

dojcino

Член од
25 септември 2011
Мислења
113
Поени од реакции
21
Идната MTV&PV се вика ProfitForest Нуди повеќе начини за заработка, на сликата е прикажано за што точно се работи...
За оние што сакаат да се регистрираат еве реферално линкче https://www.profitforest.com/registration.htm?ref=dojcino23 Страната стартува за 5 дена, набилдајте реферали сигурен сум 100% дека оваа страна ќе опстојува на подолгорочно ниво!Сите знајме колку вреди да се фати работата од почеток зато не чекајте register here!

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Зеленото многу битно е а? :pos:
Ја па се чудам што е со зеленото :D :D :D
И неколку страни поназад исто за нешто "зелено" падна муабет, коа му го прочитав постот... :D
И неколку страни поназад, знакче за Trademark било тоа зеленото :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Нема фејспалм кој ќе ја покрие брукава...

Последно уредено:

VisualBasic2008

Хобист
Член од
4 март 2012
Мислења
196
Поени од реакции
46
Ја па се чудам што е со зеленото :D :D :D
И неколку страни поназад исто за нешто "зелено" падна муабет, коа му го прочитав постот... :D
И неколку страни поназад, знакче за Trademark било тоа зеленото :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Нема фејспалм кој ќе ја покрие брукава...
аххахха значи сите страни што имаат нешто такво „зеленко“ се легит и тоа е trademark LOL

dojcino

Член од
25 септември 2011
Мислења
113
Поени од реакции
21
Идната MTV&PV се вика ProfitForest Нуди повеќе начини за заработка, на сликата е прикажано за што точно се работи...
За оние што сакаат да се регистрираат еве реферално линкче https://www.profitforest.com/registration.htm?ref=dojcino23 Страната стартува за 5 дена, набилдајте реферали сигурен сум 100% дека оваа страна ќе опстојува на подолгорочно ниво!Сите знајме колку вреди да се фати работата од почеток зато не чекајте register here!
Гледам веќе двајца сте се регистрирале, слободно регистрирајте се и другите, не ве терам на сила... ама сигурен сум дека ќе бидете задоволни поздрав

Член од
17 август 2012
Мислења
63
Поени од реакции
8
Луѓе има некој што може да ми помогне во врска со верификацијата на акаунтот на Payza??? Бараат скен на извод од сметка и скен на двете страни на кредитна картичка. Е арно ама изводот не ми го прифаќаат оти немал вакво лого на банката, ваков печат таков печат. Што да им правам кога политиката на банката е таа, такви изводи издаваат. Дали некој знае за некој shortcut како да се избегнат овие бирократски процедури?

Член од
30 април 2013
Мислења
267
Поени од реакции
79
Абе,не заебавај,изводи курци палци,пушти му скен од возачка и некоја сметка платена на твое име со твоја адреса,и речи му да ти верифицираат.За момент го верифицираат.

Член од
17 август 2012
Мислења
63
Поени од реакции
8
Да. Ама кога ќе пробам да ставам пари на салдото на Payza вика your credit card is not verified. Е за таа верификација бараат извод. Јас незнам што му станало, сите кои ги прашав тврдат дека пред извесно време немало такви работи, или тие пуштале некаков документ (authorization form) кој треба да го потпишеш лично и да им го вратиш скениран.

Kajgana Shop

На врв Bottom