Styx
nocturnal
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 91
ostavi linkovi od straniteОва ти е CPA (Cost Per Action) за да влезеш ти треба добро изготвена апликација, малце потешко се влегува но ако си добар со маркетингот овде се $$$ има луге што вадат во еден ден една Македонска просечна плата (добро де некои вадат дури и по 3-4 ) . Затоа не трошете си го времето на PPC сајтовите и таквите како Microworkers земете читнете некој туториал за YouTube маркетинг, SEO etc. и пробајте си ја среката во светот на маркетингот
Како ти се исплати да "Шкрапаш" 8 саати дневно за 60 денари? Некако не ми се логични овие Интернет заработувачки.Работам на Mturk ама нешто не е нај нај, за 10 дена направив 7 долари Ако си од Америка имаш многу поголема заработка и имаш многу платени работи за разлика од Македонија, глеам ги праат по 20 долари на ден воа Американциве.
Абе толку ти e тешко да напишеш на Google Cpa Networks ? А за Paypal клик тука.ostavi linkovi od stranite
kako zemas pari od paypal koga ne moze paypal preku makedonija
Не бе какво чкрапање, потполнувам анкети кои што даваат од 0.20$ - 2$ се завршуваат за 1 минутаКако ти се исплати да "Шкрапаш" 8 саати дневно за 60 денари? Некако не ми се логични овие Интернет заработувачки.
http://www.ibiz.mk/forums/cpa.45/
A drugar,kako gi izvrsuvas tie proekti sto se so komentiranje na forumi,dali treba vo komentarot da pisuvam vo vrska so keywordot sto mi go dadat ili opsto?Па се трудам секој ден да имам над 60+ Not-Rated Tasks,ги правам сите работи освен Yahoo Answers и PR Websites(пошто неам домен) и отприлика секој ден правам над 2$ можи и мн поќе од 2долари а можи некогаш и помалце.Еве како се работите кој ги имам завршено веќе
И ако се прашвате шојмам толку неприфатени работи со црвено бидејќи имаше некои читери но за некое време ќе ми дај админо пари.