- Член од
- 3 декември 2007
- Мислења
- 3.718
- Поени од реакции
- 772
Мојт:back:
нема можеби...оишПарк, сабота, по 2ца да одиме зашто таму ке не чека 1, во 13 часот, кај фонтатана 10 стапки јужно од сепарето кај што се собиравме лани? Можеби сум таму...
Мојт:back:
Смир, мојот услов е да се има разбирање, особено кога и на вас ви се има десено :back:Можно е да ве посетам на саат-два.
Секако, условот е Мими да ми се смири до тоаш идиот:
Ја у парк ќе бидам, мислам дека ќе поминам да ве посетам. Со пиво. Нормално, ако Даркинг ме сака
Да се самоцитирам.Утре и јас доаѓам. Се гледаме во 13 часот и онака доаѓаат членови кои одамна се договарам со нив да ги запознам.Ај ќе пробам и јас да дојдам, не ви гарантирам но ќе пробам.90% дека ќе дојдам со вас.
Не се секирај - сигурно ќе има луѓе. Само понеси чадор, за секој случај.Да се самоцитирам.Утре и јас доаѓам. Се гледаме во 13 часот и онака доаѓаат членови кои одамна се договарам со нив да ги запознам.
Едно прашање, времето е надвор тапа, а можно е и секој момент да заврне ќе се одржува ова што е планирано или пак ќе се одложува?Мене не ми е проблем да дојдам, али да прашам да не отидам па да нема никој.