postuvam lugje na koi toa im znaci i sakaat da go napravat toa za sebe a ne za da bidat videni i komentirani za nesto koe definitivno ne go smetam za moda.Mnogu malku se lugjto koi toa go dozivuvaat kako nesto sto moze da e i potrebaburn84 напиша:Е па тоа е глупото прават работи поради имиџ.А не од конкретна потреба или порака него само ај да бидам по кул па оној/онаа ќе мисли дека сум кул.Али младост глупост.
ja durii 2 pati se busev na stomak a za tetovaza mnemozev sa odoleam pa ete i toa se desi,na ogromno zadovolstvo i ako boli zazdravuvanjevo ama merak si e merakRealGirL напиша:definitivno se zavisnost..a zasto kako stvarno nemozam da objasnam...mi ostana neizbusen samo stomakot..a od site pirsovi si imam samo dragi dupki ...mi pomina merakot na pirsingot sega se na red tetovazite
epa bas poradi toa treba da si go ukrasis,ja taka stanav narcizRealGirL напиша:ama nikoj ne ostanal na edna tetovaza znaes
mn.si go sakam stomakot zatoa ne go izbusiv
IVA_SKORPIJA напиша:ja durii 2 pati se busev na stomak a za tetovaza mnemozev sa odoleam pa ete i toa se desi,na ogromno zadovolstvo i ako boli zazdravuvanjevo ama merak si e merak
ne bi trebalo da e problem cim pominalo 2 god,ja se izbusiv posle 4 meseci.Problem e samo kaj kogo ke se pirsasDejana напиша:ej da te prasam, bidejki pretpostavuvam cim imalo potreba od vtorpat prviot ti se javil problem, mozam li na isto mesto da se izbusam pak. Nosev pirs na stomak dve godini ama mi praese problemi i go izvadiv ama sakam pak da go stavam posto vaka nekako ruzno e samo dupka???????//
Знам јас за тоа хехехехеххехеIVA_SKORPIJA напиша:ja durii 2 pati se busev na stomak a za tetovaza mnemozev sa odoleam pa ete i toa se desi,na ogromno zadovolstvo i ako boli zazdravuvanjevo ama merak si e merak
FAAAAALLLLLAAA:je:BusHav напиша:Знам јас за тоа хехехехеххехе
Сепак добра е тетоважата,нема што
ede kako ne ke bile zavisnost...jas imam na mene 3 pirsa i veke se oterasiv od edniot,sea mi ostanaa uste na vegja i na stomak...ne se zavisnost a i baska na so ke licis so deset pirsa na tebe aaa?????IVA_SKORPIJA напиша:Jas dosega imam staeno 5 pisovi,site mi se premnogu dragi i mi znacat,obelezuvaat period od zivotot,ama mislam deka nema da ostanam na samo volku,nekako kako ova da e zavisnost