Зависност од пирсинг и тетоважи?

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Jas dosega imam staeno 5 pisovi,site mi se premnogu dragi i mi znacat,obelezuvaat period od zivotot,ama mislam deka nema da ostanam na samo volku,nekako kako ova da e zavisnost:icon_lol:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Иако ни тоа ни тоа неам али тетоважа планирам у блиска иднина мислам дека не е зависност туку едноставно лична идентификација или како сакаш да се перцепираш себеси а исто и другите.Така барем ја мислам!

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Poznavam mnogu lugje koi se pirsaat od sto mislat sek e interesno kul ili deka oznacuvaat odredena pripanost kon nekoj muzicki pravec ili moden dodatok ama imi i takvi kaj koi toa dali potsvesno ama preminuva vo skriena potreba,a obicno taa ja interpretiraat kako uste nekoe mesto za ukras:icon_lol:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Е па тоа е глупото прават работи поради имиџ.А не од конкретна потреба или порака него само ај да бидам по кул па оној/онаа ќе мисли дека сум кул.Али младост глупост.

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
burn84 напиша:
Е па тоа е глупото прават работи поради имиџ.А не од конкретна потреба или порака него само ај да бидам по кул па оној/онаа ќе мисли дека сум кул.Али младост глупост.
postuvam lugje na koi toa im znaci i sakaat da go napravat toa za sebe a ne za da bidat videni i komentirani za nesto koe definitivno ne go smetam za moda.Mnogu malku se lugjto koi toa go dozivuvaat kako nesto sto moze da e i potreba

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
definitivno se zavisnost..a zasto kako stvarno nemozam da objasnam...mi ostana neizbusen samo stomakot..a od site pirsovi si imam samo dragi dupki :pos:...mi pomina merakot na pirsingot sega se na red tetovazite:)

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
RealGirL напиша:
definitivno se zavisnost..a zasto kako stvarno nemozam da objasnam...mi ostana neizbusen samo stomakot..a od site pirsovi si imam samo dragi dupki :pos:...mi pomina merakot na pirsingot sega se na red tetovazite:)
ja durii 2 pati se busev na stomak a za tetovaza mnemozev sa odoleam pa ete i toa se desi,na ogromno zadovolstvo i ako boli zazdravuvanjevo ama merak si e merak:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
ama nikoj ne ostanal na edna tetovaza znaes :pos:
mn.si go sakam stomakot zatoa ne go izbusiv:)

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
RealGirL напиша:
ama nikoj ne ostanal na edna tetovaza znaes :pos:
mn.si go sakam stomakot zatoa ne go izbusiv:)
epa bas poradi toa treba da si go ukrasis,ja taka stanav narciz:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

a za tetovaza imim i druga inspiracija pa taka da se potvrduva tvojot fakt

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
IVA_SKORPIJA напиша:
ja durii 2 pati se busev na stomak a za tetovaza mnemozev sa odoleam pa ete i toa se desi,na ogromno zadovolstvo i ako boli zazdravuvanjevo ama merak si e merak:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

ej da te prasam, bidejki pretpostavuvam cim imalo potreba od vtorpat prviot ti se javil problem, mozam li na isto mesto da se izbusam pak. Nosev pirs na stomak dve godini ama mi praese problemi i go izvadiv ama sakam pak da go stavam posto vaka nekako ruzno e samo dupka???????//

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Dejana напиша:
ej da te prasam, bidejki pretpostavuvam cim imalo potreba od vtorpat prviot ti se javil problem, mozam li na isto mesto da se izbusam pak. Nosev pirs na stomak dve godini ama mi praese problemi i go izvadiv ama sakam pak da go stavam posto vaka nekako ruzno e samo dupka???????//
ne bi trebalo da e problem cim pominalo 2 god,ja se izbusiv posle 4 meseci.Problem e samo kaj kogo ke se pirsas

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Zar ima i takva zavisnost?!

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
IVA_SKORPIJA напиша:
Знам јас за тоа хехехехеххехе
Сепак добра е тетоважата,нема што

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
IVA_SKORPIJA напиша:
Jas dosega imam staeno 5 pisovi,site mi se premnogu dragi i mi znacat,obelezuvaat period od zivotot,ama mislam deka nema da ostanam na samo volku,nekako kako ova da e zavisnost:icon_lol:
ede kako ne ke bile zavisnost...jas imam na mene 3 pirsa i veke se oterasiv od edniot,sea mi ostanaa uste na vegja i na stomak...ne se zavisnost a i baska na so ke licis so deset pirsa na tebe aaa?????
ne e zenstveno.......

Kajgana Shop

На врв Bottom