"Заборавени" играчи

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Зошто Лисандро лопез, офф топик сум знам, Порто, Лион, во Лион имаше сериозна повреда го оддалечи многу време од терен, а веќе беше и во години како ништо ја имаше 30-ка у гз, и како секој нормален Аргентинец си се врати во татковината да игра.

И Бастош исто игра во Бразилската лига.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.652
Поени од реакции
59.574
Зошто Лисандро лопез, офф топик сум знам, Порто, Лион, во Лион имаше сериозна повреда го оддалечи многу време од терен, а веќе беше и во години како ништо ја имаше 30-ка у гз, и како секој нормален Аргентинец си се врати во татковината да игра.

И Бастош исто игра во Бразилската лига.
Епа баш затоа е заборавен :D
Иначе во Бразил игра, не го Аргентина

А не паметам јас да имал некоја поголема повреда

Andy-95

The Slim Shady
Член од
29 јули 2014
Мислења
285
Поени од реакции
108
Бенџани Мварувари ! :D еден од заборавените и еден од многуте шо си ја заебаа кариерата потпишувајќи за Сити!

Andy-95

The Slim Shady
Член од
29 јули 2014
Мислења
285
Поени од реакции
108

Кики Мусампа еден од „заборавените“ :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.641
Поени од реакции
31.863
Дијаби. Уште е во Арсенал мислам, ама нема играно братов поради повреди то чудо едно наназад шо го прај скроз забораен.

Исто и Шон Врајт Филипс. Имаше добри сезони. Го памтам како брзо, пргав играч и незгоден за чување.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Сакате ли да ви кажам еден апла заборавен играч? Јоан Гуркуф! Од најавите за новиот наследник на Платини и Зидан, предводник на Галите :D мега гига талент, дојде до таму да остане без клуб и тоа на само 28 години... Ех животе, ех пропалицо :cenzura:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Нели игра во Лион?!
Игра(ше), ама муабетот е дека не стана тоа што требаше да биде. :) А и моментално е слободен играч според википедија, на 29 години, најдобрите фудбалски, Лион не му продолжиле договор, а еве веќе цело лето никој не сака да го земе. xD

Kajgana Shop

На врв Bottom