ЗНАМ- За наша Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Hirоhito
  • Време на започнување Време на започнување

11391 потписи.....Тоооо мајсторе, браво Максо, нека пукнат сдсовците:свиркам::свиркам:
тетке, у иста фрула дуваат

Нека го потсети некој големиот патриот дека имаат грешно име ставено во слоганот. Требало да стават "Знам- За нашата земја", или "Знам- За Северна".

Нека го потсети некој големиот патриот дека имаат грешно име ставено во слоганот. Требало да стават "Знам- За нашата земја", или "Знам- За Северна".
Najstrashnoto e shto se slikal so slikata od Goce Delcev i izograva Patriot

Абе сите предавници ги направивте, и ќе дојдеме на крај дека Стојанче и Љупчо се најискрени политичари, ама нели едниот е као Бугараш а другиот бил глуп - иако во 2001 покажаа дека се најмногу за МКД

Абе сите предавници ги направивте, и ќе дојдеме на крај дека Стојанче и Љупчо се најискрени политичари, ама нели едниот е као Бугараш а другиот бил глуп - иако во 2001 покажаа дека се најмногу за МКД
Abe ne se site predavnici!
Ama ovaj Kumanovskiov Vojvoda so cinichna nasmevka ako pobedi ( Shto ne veruvam) na izbori i se ispostavi deka e cesen i zasluzhen za predsedatel jas ce si go presecam najubaviov del od telovo !

Последно уредено:
General i bivsi komandat na PSO i ZOK e potpretsedatel zaedno so Vesna Bendevska(inace jaka miflica_)

За Бендевска не бев знаел.. ова менува многу работи :cool:

Не ги правиме ние предавници, сами се прават.

Ти 2001 се бореше, под оружје беше? Ај скурца од патриоти ко тебе

ветува ли во Максо во програмата Одстрел ма Штетен дивеч, волци, зајаци, диви крмаци итн.. ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom