- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 3.444
- Поени од реакции
- 11.316
Многу работи пропуштам со копчето игнорирај.Сериозно вака размислуваш?
Многу работи пропуштам со копчето игнорирај.Сериозно вака размислуваш?
Во мое време не учеа дека поинаку настануваат земјотресите очигледно сум живеела во заблудаГоспод е голем или универзумот враќа?
...не е тема, ама карма е тешка работа, ништо јавно не излегува на многу личности претежно политички што им се случило исто за неправда што ја направиле кон некои особи, ама останува во тајност и Света Гора силно се стресе,Сериозно вака размислуваш?
... што да ти речам, многу добро ја прочита мојата двосмисленост и симболика, ако се решиш да се зезаш со мене на тој начин малку ќе се сопнеш,Во мое време не учеа дека поинаку настануваат земјотресите очигледно сум живеела во заблуда
... да можеш во реалниот живот да имаш такво копче да игнорираш да те видам и вака да се смееш, на форум не е некое постигнување!Многу работи пропуштам со копчето игнорирај.
Јас не се зезам воопшто. Одбивам да верувам во вакви небулози, кои немаат врска со здрав разум. Се знае како настанува земјотрес и зошто. ТОЧКА. И нема тука дискусија карма, господ, Света гора, пораки од универзум. Нема симболика тука...не е тема, ама карма е тешка работа, ништо јавно не излегува на многу личности претежно политички што им се случило исто за неправда што ја направиле кон некои особи, ама останува во тајност и Света Гора силно се стресе,
Ништо не е тешко док не прочитам шспост нс биџондс ветуј ми.Тежок живот имаш...
Многу неразумни работи се случуваат во светот...постојат чуда, така да не збори два пати.Јас не се зезам воопшто. Одбивам да верувам во вакви небулози, кои немаат врска со здрав разум. Се знае како настанува земјотрес и зошто. ТОЧКА. И нема тука дискусија карма, господ, Света гора, пораки од универзум. Нема симболика тука.
Автоматски споено мислење:
Јас не се зезам воопшто. Одбивам да верувам во вакви небулози, кои немаат врска со здрав разум. Се знае како настанува земјотрес и зошто. ТОЧКА. И нема тука дискусија карма, господ, Света гора, пораки од универзум. Нема симболика тука.
Како на пример?Многу неразумни работи се случуваат во светот...постојат чуда, така да не збори два пати.
Има многу, но тоа е за во друга тема, мистерии...а сега време ми е да спијамКако на пример?
Јас не се зезам воопшто. Одбивам да верувам во вакви небулози, кои немаат врска со здрав разум. Се знае како настанува земјотрес и зошто. ТОЧКА. И нема тука дискусија карма, господ, Света гора, пораки од универзум. Нема симболика тука.
...зошто овој коментар не те возбуди толку и не ставаш "голма точка" , впрочем се надоврзав на негов пост, ...тоа што ти одбиваш да веруваш во натприродни сили е твој проблем и не мора да дискутираш на таа тема, никој не те прозва, па вака да си арогантна нешто те спомнаа за модератор, па веднаш вака со сила се закачаш со мене на погрешна подетма, ме разочара искрено, инаку ниту знаеш дали нешто се случува во Света Гора нит си била таму, гледај да не се сопнеш!Не казнува Господ дека граничиме со Бугарите.
Само те прашав дали сериозно така размислуваш. Ништо повеќе. Можеш да си веруваш во што ти душа сака. Твое право....зошто овој коментар не те возбуди толку и не ставаш "голма точка" , впрочем се надоврзав на негов пост, ...тоа што ти одбиваш да веруваш во натприродни сили е твој проблем и не мора да дискутираш на таа тема, никој не те прозва, па вака да си арогантна нешто те спомнаа за модератор, па веднаш вака со сила се закачаш со мене на погрешна подетма, ме разочара искрено, инаку ниту знаеш дали нешто се случува во Света Гора нит си била таму, гледај да не се сопнеш!
Еве ја ке ти долову што пропушташ у "кратки црте" у нејзин стил:Многу работи пропуштам со копчето игнорирај.
...како прво, за прв пат парва (errorhead) се откажа од пишување на кумановскиот дијалект а со толкав возбудувачки текст, како второ само тој си знае зошто ја напаѓа на ваков начин биџонс, а како трето, тоа не знам самиот ќе напише наскоро!Еве ја ке ти долову што пропушташ у "кратки црте" у нејзин стил:
...повторно се тресе тлото балканско, со сигурност тврдам според сликите од википедија и од факултетот медицински што учевме од табла со графикони каде тоа е сместен господ и не гледа и со стапче ги мрда тектонските пличи кои дијаметрално се судираат од лево на десно односто исток запад и се свртени на кај третата куќа на Марс, така што според наталаните карти од зодијакот и влеленските истражувања кои тврдат дека универзумот иако забрзано се шири тој сепак не заборава да погледне назад и да ни врати за се што сме направиле до сега и не простува и за вакцините кои беа за џабе напраени од астра зенека,фајзер, Ков Сарс 19 како и да пишуваше во википедију упс тоес што учевме и вчера повторувавме со докторскиот колегиум за тоа и си рековме ајде кој е стрелец во хоросоп да погоди каде ке удри наредниот земјотрес дали тоа ке биде овде
Прегледај го приврзокот 319565
или овде
тој што ке победи ке има гратис сертификат добиен од сикрет санта наградната игра на оделот во кој работам јас со мојата бела докторска наметка која ја добив лани за сикрет санта, јебига ѕвездите ми беа наклонети на моја страна и господ беше голем и ми помогна да добијам тазе пеглан мантил, а и главна награда догодина ке биде читав у хороскоп само не кажувајте на колегите мои посебно на поздрав топол еден или два, главна награда ке биде патување во света гора без да те удри земјотрес од господ директно кој таму бдее над брадестите старци кои постат за наше здравје и господ да не чува од сарс ков 19 и земјотреси во блиска иднина
Прегледај го приврзокот 319567
...
The page "Земјотрес" does not exist. You can ask for it to be created, but consider checking the search results below to see whether the topic is already covered.
...ова ми беше една година за семиарска и сега сум целосно подкована докторка со сто порцентен точен разум и хороскоп. Ја знам дека таму каде што има неправда ке има и земјотреси и афтершокови и афтерпартиња и господ е голем ке ни покаже дека хороскопот јаснно кажува кога и каде универзумот ни враќа за се, освен за политички цели, нели ова балкан е до сеа требаше да не снема ако е затоа луге сме не се шегувајте вака.
- 1963 Skopje earthquake
The 1963 Skopje earthquake (Macedonian: Скопски земјотрес од 1963 година, romanized: Skopski zemjotres od 1963 godina) was a 6.1 moment magnitude earthquake
19 KB (1,731 words) - 05:23, 14 January 2022- 2019 Albania earthquake
Albanian). Indeks Online. 28 November 2019. Retrieved 25 December 2019. "Земјотрес во Албанија - Македонија прати помош [Earthquake in Albania, Macedonia
134 KB (11,687 words) - 03:38, 11 January 2022- Foreign relations of North Macedonia
(in Albanian). TV Klan. 28 November 2019. Retrieved 29 November 2019. "Земјотрес во Албанија - Македонија прати помош [Earthquake in Albania, Macedonia
58 KB (3,360 words) - 18:29, 15 January 2022- Albania–North Macedonia relations
(in Albanian). TV Klan. 28 November 2019. Retrieved 29 November 2019. "Земјотрес во Албанија - Македонија прати помош [Earthquake in Albania, Macedonia
10 KB (992 words) - 20:48, 10 August 2021
Прегледај го приврзокот 319568
Da ti ibam rukata, da ti ibamЗа тренинг му се тие, му требаше прецизност за да не не тресне нас по грешка. Ништо не разбирате.
Toa deka si tenka so nervite, baska pufle, ali povekje do nervite ti e. Ako uste odsega ti imaat popusteno, racunaj tek za nekoja godina so ke se desava. Nazad ti e zimata tebeМногу работи пропуштам со копчето игнорирај.