Жени, која е вашата идеална венчаница? (фото + видео)

• Креатор на темата Креатор на темата obicna&sexy
  • Време на започнување Време на започнување
Леандра нели жените не знаеле какви венчаници сакале?? хаха,сеа шо праиме?:)

Дури 6 страни има темава од 2011, во кој вкупно 10 жени пишале, а две се објаснуваат на две страни. А на форумов има преку 200 жени. И сеа што правиме? :)

Дури 6 страни има темава од 2011, во кој вкупно 10 жени пишале, а две се објаснуваат на две страни. А на форумов има преку 200 жени. И сеа што правиме? :)

Не излегла на површина темава ,чекај за некој ден ќе видиш:)

Не излегла на површина темава ,чекај за некој ден ќе видиш:)

Од 2011 во женски подфорум хммм нешто не е во ред нели :icon_lol: Ајде нада задна умира, лошо е да ти е свекрва.

Ми треба помош. Дали некој знае низ Скопје/Тетово/Струмица кај има џиџимиџарница на свадба?
И кај можам да најдам вакво нешто?
0502-wedding-veils-13-m-posh-veils-blooms_li.jpg
Оди на фејсбук и барај бомбони за свадба локација Скопје. Имаат декорации и китенки прашај најверојатно може да ти изработат. П. С прекрасна е

темава не е баш-јас...ама од пред некое време од шеткање по нет најдов нешо што некад би сакала да биде мојата венчаница. Некако од прв поглед ми е секси и фанси...на мој начин. Може некој ке добие идеа од овој фустан...И да, зборев со шнајдерката моја и као со праевме математика не би требало повеке од 500 евра да ми земе за фустанов(помалку да).
15317_1443469406677_1231361947_31277273_295362_n.jpg

Како што веќе на една тема се произнесов, несакам свадби и не одам, нема ни да правам моја. Од целата дешавка вреди само фустанот и ништо повеќе. Еве една хипотетичка ситуација, кога би била невеста би сакала да имам од оние торта фустани. Балски, огромен со голема корпа доле и не да паѓа слободно, туку наеднаш да почнува тоа широкото:) Не ми се допаѓаат оние едноставните.

Jeweled-Champagne-Satin-Evening-Dress-Knee-Length-Sheath-Mother-of-The-Bride-Dress-Flower-Long-Sleeve.jpg
jenna_small.jpg
short-wedding-dress1.jpg

Немам посебна желба во поглед на фустаните!
Итака не планирам свадба да имам, туку само во матично, и вечерта во ресторан со најблиските!
Сосема едноставно сакам, нејќам бал од соништата,куп безначајни луѓе, па жадиња и паѓања во несвестии.......:гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom