Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.513
Нешто ситноTi ne plakas danok?
Нешто ситноTi ne plakas danok?
prosta e metologijata, se brojat mrtvi na 1mil. i za nas i za vas vazi toa, valjda ne mislis deka i ovde demek krijat...Ti ne plakas danok?
Автоматски споено мислење:
Kano, sve e prasanje na metodologija. Plus postaro naselenie plus imavte restrikcii najbeter vo cel demokratski svet. So Kina se trkavte za prvo mesto sto bi rekle. Ili mislis vo Kina ima 5.000 zrtvi?
И како ти се сеа прогнозите за снабдување на Германија со гас преку ФСРУ/ЛНГ Терминали?Germany Receives Third FSRU
A third FSRU arrived in Germany on 20 January. The RWE-controlled FSRU Höegh Gannet arrived at Brunsbüttel’s Elbehafen port near Hamburg but did not carry the terminal’s commissioning cargo.www.linkedin.com
Ajde neka e cestito, tret terminal diga svabo, mu se zaarni
Признаваат индустриски тероризам
Кој ќе ги санкционира?Признаваат индустриски тероризам
Верувам дека у гетото со 15 души во соба и не е толку скапо.@Toma ја највероватно поефтино плаќам за струја од тебе така да не ме думај.
Си немал среќа во животот.Верувам дека у гетото со 15 души во соба и не е толку скапо.
Патем ја ич не плаќам струја и вода, зејтин не сум купил од короната кога беше, што ли не е во ред со мене што кукам за цените, М?
Еве тука имаш статистика колку се шитка, треба да направат уште една страна да следи колку пари ги кошташе од Русија, а колку од новите добавувачи.Поголеми губитници од Европјаниве нема.