Ена Веко и други "градски ѕверки"

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
TpH_Bo_OkO напиша:
Мацедалиен....песните бре друже.....ме остави на цедило.... :(
Cek da stignam doma - na rabota ne mi se na kompjuter :wink:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Aceva напиша:
Кој има грамофон по дома, да му поклонам едно двеста плочи. Црн поливинил со дупка у средина.
имам 386 мали плочи и плус околу 50 Лонг Плејки
а неам Гртамофон

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ja neam granafon, ama ako treba da kupam li?

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Готово, Гарфилде. Наградата одите во рацете на Маца. Довори се со него дали треба да пазариш грамофон.
И онака имате за пребивање.:bip:

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Aceva напиша:
Фино, несреќно девојче. Се надевам дека и’ е добро. Каде и да е.
Оту мор несреќно? Што знаеш ти што не знаеме ние обичниве смртници, певај одма!? Инаку, и ја се надевам дека и` е добро онаму кај што е.

Инаку, само „Келнерот” и „До кога вака” ги имам дома. Да побарам кај татко ми низ радио, може и ќе најдам уште нешто.
Маце, праќај ако имаш нешто нејзино плус од овие две, да се потсетам на почетокот и крајот намакедонската музика. Тука некаде почна душа да пушта, со Макфест, осмостојувањето и Ена Веко. :(

Mesija

Hardcore Superstar...
Член од
13 ноември 2005
Мислења
212
Поени од реакции
1
Дај бе некако uploadирајте ги песните ... Сакам да слушнам , да не ве колнам во мене ајде ...хехехе...

Во почетокот на 90тите Ена Веко потпиша 10годишен договор со една продуцентска компанија( не ми текнува која ), подоцна имаа кавги со нив и таа не можеше да го раскине договорот без да плати казна на издавачката куќа, а тие не сакаа да и продуцираат песни и затоа и ја расипаа кариерата со што таа не можеше да снима никаде освен кај нив , а кај нив беше невозможно..Сите приказни што се вртат за неа се ИЗМИСЛИЦИ испуштени од злите јазици....Еве уште нешто за неа...Бидејќи се вика Елена,кога ќе ја прашале како мала викала Ена, а татко и се вика Вецко а таа го викала Веко.. И Ена + Веко = Ена Веко:)..Ова е од сигурни извори...

SaLt

symbian & iOS master & android
Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Abe osven ena veko imase ona edna pesna so rupata Legenda, da ne ima nekoj nivna pesna pa da pusti eden link tuka kao so imabeja hitovite Evropa 92, Ej kafano slatki dome...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
[media]http://www.youtube.com/v/kdxpG1EaTPg[/media]

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Мирко Митревски закон!!! А песната.... Се потсетив на едни времиња. Баба ми и дедо ми само Мирко го слушаја. Глата тапан ми ја праеа :)

N

n/a

Гостин
Kolku dalecno izgleda ova vreme....
gledano od denesna perspektiva...
pogledni ja kamerata,scenata,`scenskiot nastap`,onaa Ena Veko koja pred da izleze na scena izgleda gledala sceni od Brilijantin edno dobri 3 saata :vozbud:
Edno bavno...langzam-langzam vreme...
I jas ko kopilj i bev lud fan na miss Ena Veko!
Izgleda....ostaruvame....e.i mu mamata...ili na mene taka mi se cini :pos2:

arhangel-f-

rock the world :)
Член од
2 декември 2008
Мислења
32
Поени од реакции
2
idam da si ja downloadiram kelnerot :D da se posmejam malce omG pesnata e zaebi :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Definitivno eden od Najpozitivnite likovi sto nekogas se pojavile na makedonskava scena...Neznam kolku od vas ja pametat, kolku bese samo prekrasna, jaka, raperka,otkacena i kako samo igrase:pipi::vozbud:Dali nekoj mozebi znae sto se sluci so nea, kade e, bas me interesira...?Mi falat stvarno nejzinite Carevata kerka, kelnerot, vo cija pregratka si...

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Многу енергична и закон појава во секој случај,Нема повеќе вакви ликови во државава.Фаца е и има многу интересни песни :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom