mile_panikaaa
Нормален
- Член од
- 28 април 2008
- Мислења
- 348
- Поени од реакции
- 9
EMO SUCKS!!
HAHAHAHAHHAHAAHAHAH XD!! DZVER ) TOO SINEIndeed it sucks !! x)
Бај Д Веј :
А: Емо е само за благо Ретардирани!!!
Б: Алоо Не вреѓај
А: Шо е бе Емо си ??
Б: Не бе , ретардиран сум !
I Hitler bil emo.lolДобро мене вака не ми е јасно, шо па сега тоа емо музика...од кај излезе тоа, демек емотивна е, со триста чувства и карики у неа?????Ајде бе, значи БОБ МАРЛИ БИЛ НАГОЛЕМ ЕМО НА ПЛАНЕТАВА, скоро сите пеесни му се емотивни
Дај објаснете му на малото сирото момче точкест што е тоа емо музика, некој нов жарн....или само дечиња разочарани ко СМЦ
Хахаха дечко те поштуем :pos2::pos2:Јас само да ве подржам дека ЕМОто е благопријатна ретардација :nesvest: ЕМО Sux ballz ајмо сечете вени
Тоа е емото во Македонија.И зашо ги спомнуваш Металика?И булет?незнам зашто сите мислат дека емо-то е да се облекуваш целиот у црно, да стаиш црни наруквици до лакт, да напраиш коса(т.н емо), да налакираш нокти црно, да набуташ шминка црна, е тоа е позерство... тоа што го гледате по улиците(девојките) се само позери, немат појма што значи да си емо... Слушнале 2-3 песни од Bullet for My valentine, Simple Plan, Avril Lavigne, Metallica,Guns N Roses, и уште од наредниот дн ке дефилират по улиците од вашиот град... Нема врска тоа, немат појма што уствари е правото емо.... Иначе си поштуем некои стварни (100%)emo бендови како San Andreas, Hopes Die Last, Funeral for a friend,Solthenfuz,Silverstein, Rise Against,Protest The hero....
ти зборам за тоа што луѓето мислат дека е емо... со 3 слушнати песни од металика и нирвана, почмуват да фураат "emo" стилче....Тоа е емото во Македонија.И зашо ги спомнуваш Металика?И булет?
Сеа ќе ти презентирам ЕМО
Башка ова не е музика,ова е идиотизам за исфрустрирани
http://www.youtube.com/watch?v=npm_BJXSZhs
Ова ти шо го имаш напишано искрено ми личит на сити ку*ац друго паковање со емото... а инаку EMO-BULLSHITТокио Хотел НЕ се емо .
Ги мрзам , не ги слушам , ама не се Емо .
Го следат така наречениот J-Rock/Visual-Kei стил од јапонија и поради тоа изгледаат така и поради тоа се викаат Токио Хотел.
Инаку Емо како Емо музика постоела , веќе не постои . Овие денешниве се Scene бендови кој само се прааат емовци .
Правилното емо ти е : Circle That Squares, Saetia , Neil Perry , Orchid и други .
И тие се ЕМО тоа го поштуем , Позери не поштуем .
Емо не значи косата да ти покрива 3/4 од главата , нити да бидеш облечен у црно . Тоа е Visual-Kei стил украден од Позерите , наречен Емо денес . За жал.....
Ова ти шо го имаш напишано искрено ми личит на сити ку*ац друго паковање со емото... а инаку EMO-BULLSHIT