Елиза Душку на посета на албанците во Балканот

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2006
Мислења
45.366
Поени од реакции
84.600
Добро ќе му кажеме нема проблем, исто ќе му кажеме дека и христијаните рушеа џамии, силуваа, дискриминираа, убиваа. Мислиш ти она е верски фанатик, и дека и чуе за тоа што ти имаш да му кажеш? Она сигурно знае за војните и во Косово, па и во Македонија, бидејќи не се чуствува Албанка од пред 10 дена. ;)
Однесите ја овде, може и она ќе фрли некој камен врз црквата, симболично за да придонесе за истерување на Каурите, како Грујо коа фрла лопати.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Однесите ја овде, може и она ќе фрли некој камен врз црквата, симболично за да придонесе за истерување на Каурите, како Грујо коа фрла лопати.
Непознати лица

Кога ќе ги фатат овие непознати лица, тогаш можеш да ми постираш вакви линкови. Бидејќи од кај знаеш дека тоа не го сториле крадци(ваши), за вината да ја префлат кај други. И не ми го дрви веќе да демолирани цркви.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894
Можете да ја однесете во посета кај внатрешно раселените лица од Матејче, Арачиново и сл. , кои се раселени благодарение на т.н. борци за човекови права од 2001.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.366
Поени од реакции
84.600
Непознати лица

Кога ќе ги фатат овие непознати лица, тогаш можеш да ми постираш вакви линкови. Бидејќи од кај знаеш дека тоа не го сториле крадци(ваши), за вината да ја префлат кај други. И не ми го дрви веќе да демолирани цркви.
Куку ноне....Македонци оделе у Мала Речица да крадат у црквата таму за да ги набедат Албанците?

Прво и прво, црквата не е ограбена туку демолирана.ОК?
Сеа ќе речеш Македонци оделе у Мала Речица да демолираат црква само за да ги набедат Албанците?
Кажите и го тоа на Елиза. Ама онака со измачена фаца док зборите со солзи на очите (предизвикани од претходно ставени капки)

Не е најстрашно на свет што тропаш глупости, као демек има некој кој ќе ти поверува.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.366
Поени од реакции
84.600
Ја ти викам не се знае кој ја демолирал, бидејќи ни полицијата не знае за тоа, а ти се обидуваш да ми се бламираш тука. Можно е да биле РОМИ, ТУРЦИ, СРБИ(не ви ја признават црквата) нели, а можно и да се Албанци па и Македонци зошто да не?
Те разбирам. Вакви Чек Дис Аут "аргументи", се единственото што можеш да го извадиш.

Заборави да кажеш дека може биле и Грузијци или Абориџини, ништо не се знае. А можеби и е некоја натприродна работа, нешто у стилот Алах интервенира против Каурите.

На Елиза можам ако ми дозволи да и го турам у гз еднашка онака убаво.
Ако беше Муслиманка ќе го кажаеше ли ова?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Пошто не знаете да дискутирате, темава иде под клуч. Немаме намера да ве воспитуваме на стари години, тоа било работа на вашите родители.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom