Елена Петреска

• Креатор на темата Креатор на темата spektar
  • Време на започнување Време на започнување

Вашете мислење за Елена Петреска?

• Одлична

Гласови: 15 20,3%
  • Добра

Гласови: 32 43,2%
  • Лоша

Гласови: 27 36,5%

• Вкупно гласачи
    74
Stil-odvraten
muzikata so ja pravi isto
inace za u karakter ne ja znam..moze e ok

Другари мој од Тетово ми кажуваа за неа поточно беа фасцинирани од неа(се уште не разбрав точно зошто). Ми велеа да останам една вечер во Тетово за да ја запознаам, но не можев а не ни сакав, но по сите работи што ми ги кажаа ќе претпоставам дека се работи за добра девојка.

Но од музиката нити сум слушнла нешто нити верувам дека во блиска иднина ќе слушнам.

Најфаца ми беше ко се слупа на Евросонг во Скопје. :pos:
То ми го напрај интересен изборот,инаку се спремав да сменам програма.

Не мислам ништо за неа,освен дека стилот и на музика и на облекување ми е кич и не ми остава впечаток. А како личност ми се гледа океј,не е крената,очигледно е.
Инаку таа учела графички дизајн во Скопје и многу била добра во Корел и Фотошоп,ми кажуваа на Саемот на образованието ко бевме. :pos: Тие па тие,ја имаа ставено на флаерите ко реклама,како демек: - Дојдете да студирате,кај шо студира Елена. :pos:

Не и ни предвидувам кариера. Една од плејадата пејачки, кои веќе не ги ни распознавам. Исти курац, различни димензии.

Знам само дека се препрцали на Евровизија па криви и беа конфетите од Каролина:bilokojzbor:

Вака сега :
-Сликава е престара, мислам дека е од некој маскембал, али нема врска.
-Многу е разубавена, поинаков стил(неколку пати ме има и воодушевено), песни шо знам нема многу нови! Треба нови слики да се стават и да се коментира на нив, на оваа слика не!

Затоа или нека се затвори темава или нека се стават во првиот пост нови слики!

imam гледано еден спот од неа и беше многу секси
нешто слично како бугарките

elena_petreska_teMala82312.jpg

elenapetreska4.jpg

Elena2.jpg

Епа луѓе, ајде изјаснете се што мислете за нашата Елена Петреска, нашата нова PlayBoy зајачица!!! И да не заборавам, нашата идна претставничка за Евровизија во Финска!!!:music3:

Која Елена?! :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom