Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јануари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
1
Ај ако може некој, колегата beneamata да ги прати прашањата по економика и на pufla_18@live.com, не можам да ви пратам пп се уште :uvo:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Значи: Прашањата ги имаат уште најмалце 40 члена на форумов... Можевте да видите на кој пратив па да побарате од тој, или некој друг од тие 40 да се понуди да ги прати, и така секој барем на 1 да ги прати... А јас добив 20 барања за да ги пратам прашањата а никој друг не се понуди(освен Vampgirl) да ги прати... Имајте малце осет дека сепак е колоквиумска и дека и некој има обврски а не да праќа на 20 луѓе мејлови и да одговара на прашања, ни сум платен ни сакам да ми платат.... ок е да помогнеш, али некој тоа го злоупотребуваат, некој(90%) ќе дојдат и ќе ги земат прашањата и после ги нема се до следната колоквиумска а некои будали(читај Beneamata, Very_Nice_Girl, VampGirl, Маца_Мк, Lady_J и уште некој што заборавив нека ми извини) праќаат и наоѓаат прашања... епа драги колеги/шки не е фер од ваша страна... На повеќето ги пратив до сеа што ми пишаа, ако некој пишал во меѓувреме нека ги побара од тие што сум им пратил, најверојатно ќе допре до некој постов...
Извините за офтопиков и за толку долгиот пост, али мислам дека некој мораше да каже јавно како стојат работите... јас бев изгледа тој, али не е важно...

Поздрав:smir:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
A trgovsko prasanjata :)
Ти се зезаш нешто со мене?

Пошто гледам дојде до недоразбирање, Т. Право нема прашања, а Економика нема ништо ново, освен тоа што беше претходно кажано... :salut:

...како гласноговорник сум
Треба да нацртам?

Член од
6 февруари 2010
Мислења
124
Поени од реакции
4
Колеги претпоставувам повеќето учите од скриптата трговско, па сакав да прашам дали треба сите договори шо ги има у скриптата да се учат ?
Фала однапред :smir:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Извините за офтопиков и за толку долгиот пост, али мислам дека некој мораше да каже јавно како стојат работите... јас бев изгледа тој, али не е важно...

Поздрав:smir:
Bravo :aplauz:
i NEMA PRASANJA PO T.PRAVO! bar ne tuka....

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Колеги претпоставувам повеќето учите од скриптата трговско, па сакав да прашам дали треба сите договори шо ги има у скриптата да се учат ?
Фала однапред :smir:

Тој материјал што го има на презентациите само тоа треба да се учи, а сега ти дали ке учиш од скрипта или од учебник, твое право:smir: И кажете плсс во кои термини се полагаат економика и трговско ??

Член од
6 февруари 2010
Мислења
124
Поени од реакции
4
Тој материјал што го има на презентациите само тоа треба да се учи, а сега ти дали ке учиш од скрипта или од учебник, твое право:smir: И кажете плсс во кои термини се полагаат економика и трговско ??
Аха, тенкју :smir:
Јас као шо разбрав во 14 ч е трговско, а во 8ч е економика, али могуче е да има термин и у 10.. не сум сигорна баш за економика :wink:

Член од
19 април 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ај ако може и мене некој кој ги има прашањата економика да ми ги прати, било кој... lj_ivanov@hotmail.com Благодарам однапред:wink:

Член од
2 јуни 2008
Мислења
101
Поени од реакции
0
Кое време се полага трговско?

Член од
30 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
ivan_no6@hotmail.com; verica_petrova@yahoo.com; pufla_18@live.com; magdalena_bt@hotmail.com; m.tony87@ymail.com; boki_mungos@hotmail.com

пратено прашања по економика.Ако ги имате веќе нема да боли глава од уште еден маил+:helou:

http://rs644.rapidshare.com/files/373878328/Ekonomika.rar

можете и од тука да си ги симнете

Да не знае некој трговско дали кје дава семинарски?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom