Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.340
- Поени од реакции
- 26.275
Официјално, стартниот состав против Данска
http://livetv.ru/en/eventinfo/121518_germany_denmark/Дајте стримови за Германија - Данска
Дрво е тој да му ибам глата, него не знам за вас ама некако се ми се врти дека денеска има да се истурат од голови, поготово на Холандија - Португалија, едните бркаат победа за сигурен пласман а другите мора да идат на 2+ и да се надеваат на Швабите, па сега ќе видиме...Пак ли овој Постига неписмениот
Црното повеќе прикажа за 5 минути игра него овој за 2 натпревара Сериозно, освен голот кој му беше тацна, се изнапромаши типот, со Кержаков од Русија рака под рака...Дрво е тој да му ибам глата, него не знам за вас ама некако се ми се врти дека денеска има да се истурат од голови, поготово на Холандија - Португалија, едните бркаат победа за сигурен пласман а другите мора да идат на 2+ и да се надеваат на Швабите, па сега ќе видиме...
Мене исто ми се фаќа, тој комшијата пак денес во двор ќе ја гледа другата утакмица, отворена вратата од тераса и у тек ќе сум со двата мечаIlumious денес пренос на два канали. Знаев јас вчера дека Драган Николовски лаже нешто...
Сега и дефинитивно уплаќам дек Роналдо дава гол(ови)!Stekelenburg; V. der Wiel, Vlaar, Mathijsen, Willems; N. de Jong, Van der Vaart; Robben, Van Persie, Sneijder; Huntelaar
Rui Patricio; Pereira, Pepe, Bruno Alves, Coentrao; Meireles, Veloso, Moutinho; Nani, Hélder Postiga y Cristiano Ronaldo