- Член од
- 28 октомври 2005
- Мислења
- 8.293
- Поени од реакции
- 1.646
Kao Srbin i Smederevac, odmah na pocetku da se izvinim svima zbog ovih takozvanih navijaca sa tribina! Prosto me je sramota kad cujem Kosovske parole, ratne pesme, prozivanje predsednika drzave... Znaci sve sto nema nikave veze sa rukometom i generalno sportom!!! Jad i beda je to kad cujem da ako deca i zene ne skacu, da su si*tari. Da se uzima u usta neki Draza. Neverovatno da nadlezni hladnokrvno to slusaju i posmatraju, da komentator celo vreme istice tu "sjajnu" atmosferu!!! Gde mi zivimo ljudi moji ako je to normala da balvani od 16,17 godina preporucuju predsedniku drzave da se ubije?????? To nije ta sportska atmosfera koja je potrebna pred tako lep dogadjaj, kao sto je EP u rukometu! Ne idemo u rat majku mu, nego se malo "ceramo" u sportu, Boze Dragi! I igracima je sve samo ne prijatno, gadno je to, ipak svaka cast njima, sto trpe tako nesto!. Nije ni cudo sto publika izostaje i ja necu da bidem deo toga. Strasno, smuci mi se i pre pocetka sve zivo!!!Не паѓаме тие си покажуваат колку се ментално заостанати,ако е за провоцирање хех со карти од Република Косово би отишол ама кој ги ебе.
p:S: nisu svi Smederevci takvi
(Game over of Serbia, 8. januar 2012 19:53)
# Link komentara