Ванлок, мајкаму стара, како еднаш не се научи дека ова е форум, ФОРУМ. Сите споделуваме свои мислења и свои гледишта, и ако има некој спротивно мислење за нешто од тебе, не мора очите да му ги копаш. Не мора толку да ти се заглавува капслокот, не сме ќори де, а и не се плашиме кога некој вика, така да чил аут малку.
Кога се работи за видеата.
Турските пикници, во Германија се одржуваат еднаш годишно од 1970 година минимум. Од кога има Турски доселеници во Германија. Ама ако ставиш видео, и ако напишиш обичен ден во Штутгарт сите овде ќе си мислиме дека ова секој викенд е вака...Како беше она, голташ пропаганда или како беше твоја изрека?? Тоа видеото каде ученик тепа ученичка, ученикот е белец како што гледам. Тие црнците кај што се ебат среде парк, сакаш видеа да ти дадам и белци кај што се ебат?!
Не ми е поентата да бранам некој и да релативизирам, крај краева секој што дробел нека си срка, но малкуцка намали со пропагандата и како што ми велиш ти да не гледам Снн и ББС, и јас ти викам да не гледаш само Радио Џенова.