Евровизија 2012

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Овие од Европа не слушат српски песни зато толку гласој имаше плагијаторот.

Ако не нешто друго, јака женска ова победничката :love:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
И идна година идеме дирекно во финале или?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Браво за нашата дијаспора :tapp:
Они у прекуокеанскиве земји се распространети, од земјите од кои ти очекуваш бодови ко Шведска и ред други има повеќе други националности што им се имаат уселено од македонците, ко србите на пример, турците, албанците и ред други, на ова додај ги гласовите од останатите кои гласаат шарено со тоа што посебен акцент се става на името на земјата а не на песната и воала.

Ми нема резон ова, очигледно само ретардираните останаа да пратат Евровизија односно да гласаат бидејќи мене ми нема поента да дадам глас за песна само ради земјата од која потекнува оној кој што ја пее, музика е, се останато е ирелевантно, да бев од Кипар никад немаше ни поен да дадам на грците, и обратно. Ептен затуцана раја очигледно се занимава со ова гласањево, друго објаснување нема.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Мислам дека на почетокот бевме втори.
Епа јебига, "нема раѓање без паѓање." :D
Ќути стигнавме и на 1во место едно време :D , преголема сила зедовме .

N

Nessa Alcarin

Гостин
Ај на Азербеџан му се лижеа за нафтата, ама на Русија незнам зошто и се лижеа?

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Од инат со Бугарки веќе не легам! Ама Лорин си е звер. Браво.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Значи ако разбрав од бугарчињава овде leandra е крива што сме добиле два поени од нив. Прочитале они што пишува за нив и цела земја бојкот. Страхотно!:pos:

Ништо не видов вечерва, ни Калиопи.
Иначе покрај гифот со пандата ова ме смее цел ден. Страва од фаца, кога ја видов на Јутјуб кога го направи изразов ќе се превртев од стол.:pos:

С

сашенко

Гостин
Русите следната година да соберат некој скитник од улица и него да го пратат да се сврти само со газот накај публиката, да прдне и да си отиде пак во топ 5 ке бидат :tapp:

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Абе остајте овие муабети со дијаспора не држат место. Прво пола гласови се од жури. Второ кај виде Албанска дијаспора во Финска? Едноставно поприфатена беше песната. Трето: Германија има 70.000 Македонци, што се тоа во 80м народ? Има бар 10 националности кој се повеќебројни од нас Македонциве. Тоа е.
Држи држи :cautious:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Србија - 12
Босна и Херцеговина - 12
Турција - 8