Абе има ли сектор за еротски слики на форумов ? :baeh:Абе Бугар бе , не се сите луге да се продаваат за жути стотинки ... Вас тоа Би е у крв , да само на пари мислите оти сте биле беда 50 години , ние тука бевме ГОСПОДА БЕ ... со 100 марки сум седел два месеца у Бугарија ко Лорд и уште од тогаш сфатив што Ви е вас најважно паричките...
Неам ја против парите ама јас сум скупа курва ако веке се продавам ама вие сте и ке си останете камењарки за жти стотинки така сум плакал на времето за секс ако лажам еве на ... греота толку само пари пари ... да се мисли ама за ситно депресија е тоа другар
убаво рече психолог АМАТЕР ко тебе ... ја да ти кажам се чував порано по 9 месеци , и после 3 месеци ошав праев зулум у Бугарија, тука не даваат така лесно ... сеа е полесно ебам понекад и јас углавном плакам ама барем си поприказвам Балгарски на автострадата во Испаниа ...многу фини цури имате секоја чест:smir: башка ми даваат попуст некад и до 15 евра обично е 20 до 40 ама за Македонци и Срби попуст секогаш мора да имаSWEDEN братче всеки аматер психолог може да разбере че не си бил с жена от години.Ако си бил изобшто:pos2:Вместо само да говориш за секс намери нешто.Ако жени не те искат помоли некои стар швед:smir: