ЕВРО или ЕУРО ?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 октомври 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
SWEDEN братче всеки аматер психолог може да разбере че не си бил с жена от години.Ако си бил изобшто:pos2:Вместо само да говориш за секс намери нешто.Ако жени не те искат помоли некои стар швед:smir:

Член од
26 мај 2007
Мислења
56
Поени од реакции
0
Абе Бугар бе , не се сите луге да се продаваат за жути стотинки ... Вас тоа Би е у крв , да само на пари мислите оти сте биле беда 50 години , ние тука бевме ГОСПОДА БЕ ... со 100 марки сум седел два месеца у Бугарија ко Лорд и уште од тогаш сфатив што Ви е вас најважно паричките...

Неам ја против парите ама јас сум скупа курва ако веке се продавам ама вие сте и ке си останете камењарки за жти стотинки така сум плакал на времето за секс ако лажам еве на ... греота толку само пари пари ... да се мисли ама за ситно депресија е тоа другар
Абе има ли сектор за еротски слики на форумов ? :baeh:

Член од
4 октомври 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
Lady ти вместо да р'сиш глупости вземи като МОДЕРАТОР да направиш нешто полезно в живота си и да избришаш постовете кои не са по темата

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
SWEDEN братче всеки аматер психолог може да разбере че не си бил с жена от години.Ако си бил изобшто:pos2:Вместо само да говориш за секс намери нешто.Ако жени не те искат помоли некои стар швед:smir:
убаво рече психолог АМАТЕР ко тебе ... ја да ти кажам се чував порано по 9 месеци , и после 3 месеци ошав праев зулум у Бугарија, тука не даваат така лесно ... сеа е полесно ебам понекад и јас углавном плакам ама барем си поприказвам Балгарски на автострадата во Испаниа ...многу фини цури имате секоја чест:smir: башка ми даваат попуст некад и до 15 евра обично е 20 до 40 ама за Македонци и Срби попуст секогаш мора да има

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
пак ве канам на темата

може и слики со гергана да закачите јас веке и го закачив , јес да закачив и трипер еднаш ама јебига пуста Бугарија

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ауууу!!!!!!!
Се уплашив кода видов темата што станала!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom