Д - ФЕСТИВАЛ 2012 - Дојран

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Журката беше феноменална скапав до 5 сабајле :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
odlicna zurka
najglupo nesto bese sto mnogu seljaci prskaa so pivo :)
Тоа на сите журки прскаат со пиво. И тоа само кај нас во Мк се дешава. :mad::mad::mad::mad::mad: Таков народ сме, неможеме да се смениме.
А и кај да му береш памет на тој од Дојран, Гевгелија и сличните села.

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Тоа на сите журки прскаат со пиво. И тоа само кај нас во Мк се дешава. :mad::mad::mad::mad::mad: Таков народ сме, неможеме да се смениме.
ти бе многу заебан...од кај знаеш кој прскал и од каде е? беше таму??

I

IBIZA SOUND

Гостин
ne ne
na mnogu zurki sum bil do sega ni kapka ne me naprskale,ova prv pat mi se slucuva :)
mislam deka malku toj del e zaostanat narodot :)
--- надополнето: 29 јули 2012 во 13:16 ---
Журката беше феноменална скапав до 5 сабајле :)
do 5 li traese zurkata
jas kaj 3 ipol si zaminav :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
ne ne
na mnogu zurki sum bil do sega ni kapka ne me naprskale,ova prv pat mi se slucuva :)
mislam deka malku toj del e zaostanat narodot :)
--- надополнето: 29 јули 2012 во 13:16 ---

do 5 li traese zurkata
jas kaj 3 ipol si zaminav :)
Е да, заостанати се тој дел малку. Секој ден сум таму, знам како е што е. :D
--- надополнето: 29 јули 2012 во 20:35 ---
ти бе многу заебан...од кај знаеш кој прскал и од каде е? беше таму??
Бев. Знам кој ме прскал.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Прскаат и во Охрид на она чудоно што го организраат кога прскаат и кога има народ од цела Македонија.
Прскаат и во Прилеп на Пивофест кај што има народ од цела Македонија.

П

Паган-др

Гостин
Не се фурајте сељачиња, ова, она, култура, Македонија за прскањето со пиво. Пуштете концерт на некој "побесен" бенд во Европа/САД, кај што има скокање, урлање, шуткање во публика, да видите дали не прскаат со пиво или вода.

I

IBIZA SOUND

Гостин
za na techno zurka ova mi bese prv pat da vidam da prskaat so pivo
inaku sum bil i na drugi koncerti na rok zurki,e tamu da se prska so pivo.Ali na techno ne sum videl do sega :)

Член од
2 февруари 2011
Мислења
65
Поени од реакции
15
А ти дечко ако од тој дел се заостанати луѓето со к*р бараш таму секој ден ?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Заостанати биле луѓето од тој дел .... :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

„од тој дел“ уствари беа само 10% од вкупниот број на луѓе.

:facepalm:

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
''заостанати''...takes one to know one :D :D

anyway...

Д Фестивал 2012 - музичко уживање какво што одамна не сме искусиле

Уникатната фигура на современата денс сцена, мегапопуларната Соник, директно од Лондон дојде во Дојран каде што настапи пред македонската публика. Настапот предизвика бура на убави чувства во публиката.
Освен неа на сцената во Дојран ги видовме и С.А.Р.С. од Белград, Баилдса од Солун, а од нашата земја рок група Зијан од Гевгелија.
На крајот само може да заклучиме дека просторот во Дојран беше претесен да ја собере целата заинтересирана публика и да констатираме дека “Д фестивал” од година во година прераснува во моќно и популарно име.

http://www.skopjeinfo.mk/zivot/551871408/foto-d-festival-2012-muzicko-uzivanje-kakvo-sto-odamna-ne-sme-iskusile

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
Ај и јас да искажам впечатоци. На журката си поминав супер, не беше нешто најдобро и "вау" ама според организацијата и групите таман испадна. Малку ја преценија оваа Соник, искрено очекував повеќе од неа, на сцена делуваше како траките да и беа пуштени плејбек, а таа као демек нешто миксаше. Освен трите хита кои и тие не ги направи како шо треба, останатиот дел од траките и беа под просечни. Имам пофалби до BAILDSA, грците направија многу добра атмосфера, САРС ги фатив на половина ама и они беа на висина на задачата. Исто и после тоа од антена 5 екипата направи убава журка со неколку од нивните препознатливи траки и добри миксови.

И друго нешто, дај престанете да серете вие на кои ви пречи прскањето со пиво или вода. Најпосле одите на журка а не во ресторан... Голема работа, некој ве испрскал 3 капки, тоа е секаде така и не сме ние ништо позаостанати од другите. Поарно тоа отколку концерт на кој публиката едвај мрда, те болат нозе и едвај чекаш да си одиш а се правиш како да е многу јако.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Не се фурајте сељачиња, ова, она, култура, Македонија за прскањето со пиво. Пуштете концерт на некој "побесен" бенд во Европа/САД, кај што има скокање, урлање, шуткање во публика, да видите дали не прскаат со пиво или вода.
Дај да видам кај било тоа? Јас сум бил во странство на многу концерти и такво прскање немало до сега,

П

Паган-др

Гостин
Дај да видам кај било тоа? Јас сум бил во странство на многу концерти и такво прскање немало до сега,

Колку пати на егзит видеа/стримови сум приметил како прелетуваат чаши со пиво. Ај да тргнеме малце подалеку. Пушти го од Продиџи World's on fire концертот, колку што ме држат сеќавања во Британија беше. Провери публиката што прави.

Kajgana Shop

На врв Bottom