Духови, сеништа (сенки)...

Член од
26 јули 2011
Мислења
79
Поени од реакции
45
Јас убоо те прашав пошто очигледно Ти невиде дух кај мојата слика исто како и јас што невидов дух кај твојата слика.
dOBRO i ?

Јас убоо те прашав пошто очигледно Ти невиде дух кај мојата слика исто како и јас што невидов дух кај твојата слика.
Hmmm aj zaokruzi i ti pa mos ke vidu

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Ти кажав , џабе трошеш време , замисли како е да се расправаш со некој што има еден нервон , полуфункционален ...

Член од
29 јуни 2011
Мислења
13
Поени од реакции
4
beautifull liar abe decko ti da ne imas problem so halucinacii jas veruvam vo senista duhovi ama vo fredi kruger da ti se pojavii:)treba stvarno da odis kaj nekoja bajacka mozda imas nekoj uplav nesto a bi trebalo da odis i na psiholog.Ne sakam da kazam deka si mrdnat ali mojot brat ednas vaka zboruvase nekoi nesmisleni rab. kako na primer da go otvoram radioto kuznaj so ke izlezi od nego i red drugi rab.Sepak na lekar psihologot mu dade vitamini B6 od koi mu stana podobro.pozdrav

Abe tocno mu treba psihijatar ali ne zatoa sto e mrdnat nego zatoa sto e pateticen lazgo.. Prikaznava ja spakuval za pomalce od pola saat i saka da privlece vnimanie.. U sekoj slucaj smesen mi e

Член од
18 март 2009
Мислења
18
Поени од реакции
0
Пред две години бевме во мојата викендичка во едно село и не удри филм да зборуваме со мртовци.ја напишавме азбуката на еден лист и зедовме чаша и демек мртовецот (духот) ќе ја мрда чашата и така ќе формира зборрови. Зборувавме со баба му на еден пријател. Нормално целото тоа беше заебанција и ние намерно ја мрдавме чашата. Ама пола саат од кога престанавме со тоа делот кај шо ''зборувавме'' мирисаше на нешто изгорено, и само тој дел и то анешто како изгорена инсталација од струја. Ги проверивме сите електрични направи шо можевме да ги најдеме и се си работеше нормално. Сеа може само ни се причинило али сепак беше чудо.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
--- надополнето: Sep 1, 2011 4:32 AM ---
Utvara kod Bora?! Vozačima se prikazala lebdeća žena sa bidermajerom

Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u Boru da je na novom putu Bor-Zaječarvidelo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom, potvrđeno je agenciji Beta u policiji.
Osobe koje tvrde da su sinoć videle tu pojavu vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nisu jedini koji su im rekli da su videli tako nešto............. http://www.zajecar.eu/vesti#865

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Неможе за се да има објаснување, неможеме се да докажуваме со науката.Едноставно има работи кои што се околу нас а не знаеме како да ги објасниме или не сакаме да веруваме дека постојат па затоа бараме веруваме во нешто што го гледаме.Како на пример вратата била отворена и наеднаш ќе се затвори, ние веројатно ќе речеме ветрот ја затворил, секогаш бараме решение кое што е посфатливо.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Неможе за се да има објаснување, неможеме се да докажуваме со науката.Едноставно има работи кои што се околу нас а не знаеме како да ги објасниме или не сакаме да веруваме дека постојат па затоа бараме веруваме во нешто што го гледаме.Како на пример вратата била отворена и наеднаш ќе се затвори, ние веројатно ќе речеме ветрот ја затворил, секогаш бараме решение кое што е посфатливо.
Егзакли,тоа и јас пробувам да го докажам,ама никој не ме слуша :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
ja imam videno duhovi ama koa bev pod dejstvo na treva :)
тревата не предизвикува халуцинации, те излажале другарчињата и ти дале да пушиш боливач или нане а ти од возбуда оти мислеше дека си сега дрогаш ти се присториле духови... кратко, на нервна база си ги видел.

Член од
19 септември 2011
Мислења
29
Поени од реакции
5
тревата не предизвикува халуцинации, те излажале другарчињата и ти дале да пушиш боливач или нане а ти од возбуда оти мислеше дека си сега дрогаш ти се присториле духови... кратко, на нервна база си ги видел.
sea u javnost nesakam da kazuvam so kako,bese onaka na 3 sekundi u tolku ne deka so saati sum gi videl mi se pricini kako senka i tolku.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
возот кој секогаш тргнува на време, но никогаш не стигнува
Канада...Иако линијата е укината , а шините се скроз тргнати - возот секпак поаѓа на време ....објаснување нема. :eek:(бар засега);)

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
abe onoj koj ne veruva voduhovi neka ne pisi tukaa
--- надополнето: Sep 29, 2011 6:34 PM ---
abe onoj koj ne veruva voduhovi neka ne pisi tukaa

Kajgana Shop

На врв Bottom