Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Изгледите велат дека заљубувањето е мајка на зезнувањето.
Ама сакам.

Знаеш дека ми се мрдаат сите импулси живот кога помислувам што се’ ме чека?

Ауууууу. А уште не ни дошла 2015.
Да ја дочекам ко што прилега. Со црвен аларм во срцето.

М.

Драга
10429227_10205941696366508_8191580943171945252_n.jpg

Гилотина за ,,шоферите'' шо возат без светла у маглата, а оние со позиција ми се попатетични жими се. Шо? Кратките светла ги штедат?

Д.
Станат сум од 7 и сеуште неможе да ме фати сон. Со другар на рулет испукавме 44.000 со 1000 денари влог. И како сакаш да заспијам? :ojeaa:

Кеј,

Не знам оти луѓево мислат оти у Кавадарци има убава домашна ракија? Таму барајте си вино, црвено, бело, розе. У Неготино се прае најубавата домашна ракија, факт. Ние немаме брзосмртки. Бавно те убива, секој ден по 100-200 грама. А некогаш нормално и повеќе од тоа.

извини кајги али морам да се пожалам...

се знаеме поише од 15 години сите! од секогаш сме биле ние наша бандица на жени што сме биле г'с и гаки...али пак, ако ја не им пишам, свртам...за кур не ги бива бе! ни помеѓу себе не се слушаат. се има случено и една да ми пише ај јави и се на таа и таа и кажи и тоа и тоа....дур они сите се во скопје, а ја лево десно. епа не ги разбирам стварно! или па коа ќе се видиме само се оговараат помеѓу себе. ебати дружбата што ви останала! врска немате!!!!

Последно уредено:
Не знам дали некогаш ќе се научат луѓево дека ако излегуваш со некој проект во јавност кој засега одредена група на луѓе, а истиот го споделуваш на социјални мрежи во интернет просторот, истото тоа ќе подлежи на пофалби и критики. Начинот на кој ќе добиеш критика или пофалба е ствар на лична култура, па врз основа на тоа оној кој те чита или е засегнат од истото или аргументирано ќе ти пристапи или ќе се спушти на безобразно ниво. И пофалбата и критиката ја градат личноста, како што разните знаења, идеи и решенија подобруваат некој проект. Едноставно е, не може сите да те подржуваат и фалат, секогаш ќе постојат и оние на кои нема да им се допаднеш.
Уште не можат луѓево различно мислење да прифатат, ниту пак да се признае дека некоја друга идеја е добра, корисна и носи поголем успех.

Кој и да го измислил изразот ''Ако се сака се има време за се''
Е АПСОЛУТЕН ИДИОТ или човек кој всушност незнае и не поседува скоро никаква умствена платформа .

Благодарам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom