Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
мори, да те видам, ме нема од поодамна... може ќе се активирам може нема, да те испочитувам, поздрав

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Од скопскиов дијалект, погрд немам видено.
Да ви се помочам на таа глупата Л.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Gluposti be :D
Dosadno mi e.
Gluposti... :D

Zosto, o, zosto ne sum...sto sakav da kazam be.
Abe sto e ova gluposti sekojpat mi odletuva mislata dur da kazam neso...
Nego ja odmaram nedelava doma. Sve si kupiv! I baletanki I stikli I farmerki I helanki I fustancinja I maicki I takvi podebeli maicki (demek esen, remember?) I sea u sabota ke odam jakna I bunda da si kupam :D
I mng jadam. Denes pizza, vcera ne znam kakvo pilesko nekoe, predtoa kebapcinja, baska blago praela baba mi, slatko celo vreme jadam! I na sto lici toa?? :D
Denes u 11 stanav. Budna bev sabajle demek telefonov neso alarm imase, pa stanav, se prosetav, nemase nikoj I pak si legnav. I posle vo 11 I nesto stanav, ama for real. I pak nemase nikoj. Ne znam sto e rabotata. I posle se spremiv I otidov da se setam. I jadev nekoi makaroni so ne mi se svigjaa ne gi izedov I posle otidov pizza da jadam :D
E dobro I zosto muabetov sega? Ne znam nesto pametno muabet da ti praam.
Ladni mi se stopalata, a pokriena sum so jorgan I kebe odozgora I baska prozorot ne mi e ni otskrinat. How is this even possible? Sakav krv da davam, ama mi tekna deka pagjam u nesvesT I se otkazav. Humano li e da davas obleki? :DDD
Imam eden kup maici I farmerki I ne znam so uste so ne gi nosam I onaka sum skladirala sve toa u kesi... :D
Pisav na fb za kuceto da go dadam, sve albanci mi pisaa u inbox :DDDD
Ko magnet nekoj za albanci sum :DDDD
Odam da spijam aj :D
So mi e so smajlinjava na kraj na sekoja recenica :D
Aj cao :D

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Драга, ме пука филм да си положам за кола, потоа, да си купам едно фиќо и да си го обојам по мое, такво шарено, смешно и весело:) Знаеш која атракција ќе биде? :vozbud:
Леле истиот филм и јас си го имам веќе со месеци еј. Плус да не ти е мака ако го потчукниш негде. Жени сме де ак не друго. :) Сеа ама ми го скрши другиот филм дек сум оригинална, единствена ко снегулка, јуник и дек немат друга ко мене :(

Jас иначе неам нешо попаметно да кажам освен да се жалам на неорганизираноста на Филолошки, колку е празно Охрид и дек седам сама ко проста зш сите ми се Стив, а јас не ја љубам нешо ногу „долината на сексот“, па време е да си легнам.

Good times...

Г

Грејвдигер

Гостин
Драга, ваааааааааај?!! Морав да станам само за пола саат за да идам на факс, за да ми кажат по која литература ќе учам и да си идам дома... фаак.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

сеуште ми е распуст, здравје утре ќе почнам. Вчера џабе патот, ко и секој прв ден на факултет. Денес слободен ден. Нема подобро.
Ејј завчера какви палачинки сме си напраиле со другарките, абе мераци. Убава вечер ми беше тоа. А и вчера лазањите беа топ. Пројадов лазањи :) Реков јас, до крајот на неделава ќе се тркалам ако продолжам вака со јадење.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Овде одамна престанав да споделувам ризични податоци за емотивните лупинзи, промени, следствено, прогрес и регрес.

Епа, ок. Важно е дека не е тажно, има надеж, има светлина, не во тунелот, ами во собата наречена его трип. А утро почнато со кафе и отворена балконска врата може да понуди многу. Да речеме, мирис на дожд и мачиња што чекаат да им фрлам некое саламче, да се дружиме.

Растење. До кога бе? Ме нервира. Ужасно. Сама. Скроз сама, а со сите. Тоа е тој недобробит, кога ниту можеш да сонуваш, ниту соништата што ќе се случат се убави. А верувам дека на крајот, следи нешто убаво. Можеби нова радост, патување, среќа што ќе ме опколи и ќе замолчам, на раат.
Нема, мора се’ да издржуваме, да се валкаме во немир.
Вчера, силом прилике морав да читам некоја литература за на работа, темата беше стрес и современиот човек. Ма дај! Цела теза извадив и изведов од сето тоа. Мачно, мачно на душа, а сепак си се слушам. Одам некаде. Само да не се изгубам во административните лавиринти. Ма да, и да би, ќе научам.

Сега само Ани Дифранко ме расположува и тоа што попладне ќе возам точак. Сама, со некоја музика на уши. Тоа е.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
ios 6, у курац ме тепа марфи... Го чекам цел ден уште не е искочен..

H

HITCH

Гостин
Еве, нема да се смеам, ветувам дека ќе се воздржам. Само те молам кажи ми со кој памет ќе го правиме истово ова и утре? :P Требаше прво да се мериме колку кг имаме, а после да почнеме да се смееме, нели така се слабеело... :pos:

МЕСТО ТРЕНДАФИЛ, СРЦЕ ОСТАВИВ НА ТВОЈОТ ПРАГ, ЧУВАЈ ГО ДОБРО ОДАМНА ТИ СЛЕДИ ТРАГ.... :LOL:

Ах, што би правела без тебе? :love:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
кајги фак, пак треба да одам
вака изненадно како ме фати у пм.
порано имав желба да одам, си имав мир таму ам и таму ме фати нервоза, 2 дена ќе бидат како 20 али јбг.
ми се оди скопје да се издувавм малку, има многу работи што сакам да ги посетам :)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Еееее Драга Драга, и јас дочекав на Факултет да одам. Се гордеам со себе си ! :D

Инаку толку многу гужва има што на предавање нема место во амфитеатарот да се седи, се е Full. Смешни ми се провинцијалциве со нивниот дијалект, без навреда нормално :D
Една од работите што најмногу ми се допаѓа е тоа што воопшто не е како во средно. Ич не ми се погоди средното, немав некои другари, се беа клошари со кои неможеш асален муабет да направиш, освен двајца - тројца нормално, а на Факултетов да не се урочам сега за сега ми е супер.

Утре пак на предавање од 8 до 10, незнам само кој ќе станува од сабајле. :/

П

Пепси_

Гостин
Незнам како да ти кажам....
абе срам ми е знаеш....ова....абе
ги мра...ај да не гледа некој а ?
ок ај
ги мразам сите околу мене моментално !!!! како бе можеше ццц....
ама чути трај....последна година е после демек ќе се просветлам....
уште сега знам кои малери ќе ми се случат другата година ццц
тиња...како жаби само крекаат копилиња :rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom