Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Тапа сум јас, тапа е се. Си легвам во 3 а во 7 требит да станам и се жалам дека сум уморна. Ееее уморна сум. Чути ако не друго во карти ќе иам среќа од сеа.
А ич да не си легвам шо викаш? Не а? Лоша идеја знам.
Овде на каучов да си легнам макаа ми е да се влечкам до в соба. И така сите мој фрустрации и мислења сврзани и несврзани си ги напишав овде.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
... сакам да се наспијам ко човек, 2ипол недели веќе се маткам... по 4/5/6 саати најмногу спијам, па у пичку матер веќе... ми се спиј, а не можеш да се донаспиеш, кој ти к *ур бизнис? Дај среди се веќе...

65/35 моментално, друго не ти кажувам.

Член од
14 август 2012
Мислења
18
Поени од реакции
32
Кајг.

Абе пак јас... Надвор дува, некаде врне, има невреме, а јас не знам каде ми е девојчето -.- и дали е добро.. аууу збеснав, нит може да се спие нит ништо. пм бе кајг. :( -.-

A

AnFem

Гостин
020912-1304.jpg

Еве што им местат на дечињата за да си играат. Со рачето се држи на исправената шипка, едното ноже му е на искривената и се спушта надоле вртејќи се. Кога видов пред некое време едно девојче како го прави тоа, ќе се расплачев. Не значи дека ако сексот го исфрлиме како табу тема, промискуитетот, во секаков облик, треба да се напика под нос. И после родителите ќе се чудат зошто децата им раскажуваат наоколу како рикале како магарици на четиринаесет години...

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Кајгано,

Матер да им ебам на тие што решиле сите мочани улици да ги затворат, да немам пристап кон работа, па во сите бре нормални држави се работи навечер, цели автопати реконструираат за 3 дена, овде ќе почнат и со месеци ќе дишеме прашина и ќе кршиме коли. Марш у бестрага!!

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга конечно дожд ! :vozbud:

Вчера можеби легнав со солзи, но денес се разбудив со огромна насмевка на лицето. Ова е тоа време што ми ја исполнува душичката :D
Нека потрае, потребен ми е повеќе од било когааа ^__^

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
My dearest,

Не знам до кога ќе продолжи ова вака, ама не се издржува. Не можам да поднесам да гледам некои работи. Ме убива! А и дождот одозгора, баш онака да те убијат мисли и депресија.

Г

Грејвдигер

Гостин
Дождот врнит, не престанвит, да знам водана кај одит.

Него, зашо бе стално кога сакам да отворам google analytics, пишам само „anal“ , идам надолу и мавам ентер... :rolleyes: арно нешто друго не излегува најгоре во резултатите, тогаш ќе биде интересно.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ден за Мobyлизирање.

Дожд, овошен чај, мирис на мокри мачиња и џукелчиња од цело маало, и пловам како да ми е последен ден на земјава.

Не, срцето не ми е празно, само растегнато како мастика. Од овде до Јапонија.
Љубов.
Фаќам со неа пеперутки мокри од дождов.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Еееееее Драга драга.....

Се скарав со мојот најдобар другар, после толку години сега не сакам да го видам и не сакам да ми дојде на дофат на рацеве, не заради него, туку заради мене јас ќе направам некоја глупост.
Тоа е.... се што има почеток има и свој крај.

Друго, сега се врткам со една женска, искрено незнам ни јас самиот што правам неможам да се смирам и неможам сега да се врзувам за една најверојатно до годините ќе да е. А она е толку искрена и фина со мене, а јас знам дека ако се врзам само ќе ја повредам неа....

Срања тоа е... Сега од 17 - ти на Факс, прва година па ќе видиме како ќе биде.

Толку од мене.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Др.К!

Значи ми иди да му се јавам и да го отерам у три п+чке материне!!!:mad:
Аман веќе со таа патетика секој септември и со проклетата интроспекција што мора да ја стави на нет, а знае дека ќе прочитам!!! Можеби било вака, можеби било онака! !!
Може требаше ова, може она!
Ај пробај веќе нешто ебаго! Падни, стани, заеби, удри, себе, некој друг, вотевр, ама прави нешто!! И на крајот јас лошата, јас сум кучката, јас што секогаш сум се радувала на туѓа среќа, за разлика од некои моралисти кои одвај чекаат да ми падне притисокот за да си го наполнат егото!

Остави ме веќе!! И престани да се занимаваш со мене и со мојата среќа! Барај си ја својата! И еби се!! Литерали!

пс: кајги, императивот не се однесува на тебе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom