Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Dear пеколни 5 дена............пеколни...........се надевам од се' срце дека утре ќе слушнам поволни вести и конечно ќе се стави позитивен крај на голготава..........само да се среди се' како што треба и да видам насмевка на лицето на личноста што ја сакам најмногу на цел свет и за која би го дала и животот.......само се' да испадне добро и да се исполнат дадените ветувања.........тоа ќе биде најубавиот роденденски подарок што можам да го добијам!

T

Tetro

Гостин
И јас помислив дека имам неı̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̨ı̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸то на мониторот и земав крпа да бришам. :pos:

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.081
Драга I feel like shit! Every thought of it makes me puke my intestines... со други зборови би се полила со солна киселина...

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Ако сакаш верви ако не не верви, јас не со ке полудам туку полудив денес во сервис можда дословно над 50 телефона отворив,и сега глата мие сматена,сега само со се вратив од сервис и си реков да те посетам да видам какви новости ми нудиш да прочитам.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајгано, деновиве полека почнуваат да ми имаат некакво значење. После подолго време чувствувам вистинска потреба да излезам од дома.
Мразам кога немам обврски, многу се залежувам и ништо не ми се прави.
Сеа малце турбо и назад во нормала после.
А би било убаво да поспијам малце. Сабајле треба да се станува рано.
Г.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Ееее Драга Моја...
Кога поминаа 36 месеца 156 неделе, 1095 дена т.е 3 године 25.680 часа 325.680 мин и 3153600 секунди...(n)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Кајгано,
налет. Заврши првенствово, упм кој ќе ги слуша сега пак истите глупости кои не дават цел живот. Ај побрзо нека дојде јануари.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Драга кајгана

Љубов е кога двајцата сакаат кристијано роналдо да им го опне додека го слушаат дејвид гета.

К

Кики.

Гостин
Драга,
убав ден, иако врне. Одамна не сум била среќна на врнежливо време, а да нема некоја посебна причина за тоа.
:vozbud::vozbud::vozbud: Не знам што ми е, ама сакам да остане вака :)
Ајде поздрав Драга

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич ма, „Газета дело Спорт“: Мекејлеб требаше да биде МВП !

S

StormRage

Гостин
Де бе... 2ра вечер во студентски... интересно наоколу ама надвор и не е толку...
треба да си купам лаптоп... дефитнитивно -_-

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Врни надвор а јас знам дека денеска вторник е, а и што ако е вторник а не среда? Не знам можеби неговиот офицерски став и не ме импресионира многу, поручник на П. војска му беше умри го гуштерот таму :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Добар чловек е иако неговата професија и не ми се ареса многу. :icon_lol:.
Дојде праша и си ги зеде играчките рече ќе ги донира другите деца да си играат на неговиот роденден, тоа малку ме растажи не знам, ме погаѓа како не само јас едно големо цврсто мажиште па затоа и не покажувам знаци за тоа нешто.

Всушност во последно време забележувам дека сум многу фин човек, љубезен насмеан пристоен помагам на стари луѓе, ама и сум на краток фитиљ од сабајле се нешто ми пречи :icon_lol:, не знам што е работава. Ама не сакам некој да мене прави будала па затоа кога ќе се разгори гневот во мене се бега, тоа не е добро уууууууууууууу диши длабоко :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
И сега да плачам да се жалам кога нема потреба од тоа, секогаш има повеќе од доволно луѓе кои што со своите плачопојки ми се повеќе од доволно да ги слушам, па себеси не можам да си го дозволам тоа....

Ајде љубовта се шири наоколу...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom