Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
H

HITCH

Гостин

Драга Кајги,

Вода? Не благодарам пијам само алкохол! :pos:

Г

Грејвдигер

Гостин
Драга,
не сум нормален, не се ни дружам со такви...
Normal people scare me! :icon_mrgr:

Немам ништо паметно да ти кажам, само имам чувство дека одамна ти немам пишано, па да не кажеш дека те имам заборавено.

А да... многу е тапа и жешко... или жега :pos:

Грејвдигер, out!

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

I am wondering... Yes I am wondering!
Нели реков дека нема да обрнувам внимание на сечии зборови? И што е сега ова?:cautious:
Have I forgotten something?
Ма само ти прашувај бани и онака никој не те слуша.
Почнав нов цртеж.Добро оди сега за сега.И топлo ми е да.
Напната сум... примети? Мислам дека има денска се живо да отерам кај што треба и нетреба,малку ми фали...Затоа stay away from me today!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Драга, зошто дури денес дознавам дека карши мене ќе се гради т.е. веќе започна да се гради 14 катна зграда ? wtf ? Зошто секогаш се дознавам последен ?
Ама кој кур се начукаа тука бе.. Уствари јако е, нови комшии ќе имам.. И то не едни туку 14..

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Драга,
Веќе 2... ма 3 месец да не се допре со бучење, чукање, лупање... жими одморов скапан:eek:, ал ќе допрат овие до мене да реновираат веќе еднаш. Ова да им биде памет за секогаш на сите - да прават куќа лепенка со некого-Никад!

S

Shimamoto-San

Гостин
Кајгано,

Уште само седум дена и ќе почне животот за мене. Незнам да ти кажам право како успеавме да најдеме компромис, шестнаесет мрсулковци, кој од кој по пребирлив, само знам дека се испадна во најдобар можен ред.

Скопјево стана неподносливо.
Нема едно ебано нормално место каде што можеш да излезеш и да искулираш како што треба освен паркон (иако и тој не е тоа што беше) или некое маалско местенце. По ова дискотекиве, запотени тинејџерки си ги кршат штиклите, а и музиката што се пушта е се разбира или "чаше ломим, руке ми крваве" или колаборациите на Пит Бул со речиси секој можен поп изведувач -.- иновативно. Ленинова смрди на одвратна музика, секој локал ист, ко јајце на јајце, луѓето во нив исти, за нив нема да коментирам, ќе забегам со речникот, несакам да бидам премногу некултурна. Кажи ми Кајгано што е проблемот со луѓево? Премногу американски филмови и спотови не се на арно. 15/16/17 годишни нашминкани и исподотерани девојчиња a.k.a future whores, во скутовите на 28/29/30 годишни гадови наречени мажи. Ми се повраќа.
Каде живеам ало?!

И така, ја искажав мојата фрустрација кон скопскава(македонскава) нација и дел од нивниот начин на живот( иако го хејтам целиот), и сега биди ми поздравена ти, а јас ќе одам шетнам со мрсулковците и да се удавам во многу сладолед и да пробам да заборавам дека живеам во една ебана дупка.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д,
ја ги мислам комшииве мали тие до сега под пенџере ми се мафтаа, се акаат по улицине кој знае што праат :confused:
инаку денеска ми излезе алергија по нозе или нешто слично. тоа не е убаво.
ај заминав ча-0

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Д.К.
Онака ..глупости што да се нервирам за глупости подобро ќе идам да купам канта сладолед и да ја брцнам главата внатре или не подобро во фрижидер да замрзне мозоков на неколку секунди инаку ќе станам сериски убиец..сериозно е ова:cautious:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Still not ready my dear..
I need time, someone has it, where is mine ?
Процентуално подобрени со надеж кон подобро утре.
Добра вечер тоа е најважно.
I can see it in their eyes, I can read their mind, i can feel their pain.. It hurts to know all this stuff..
Мразам да ги читам како буквар, мразам што размислувам на повисоко ниво од нив. Мразам што сум поминало многу повеќе од нив во животот. Мразам што been there, done that. Ја мразам оваа моја способност. Мразам што знаам толку многу, а не ми е потребно. Само еден куп товар на грб. Ме влече на назад. Некој ден ќе ме закочи на пола пат. Тешко е, ќе испуштам душа или умствено ќе забегам некој ден.
Празни ветувања за подобро утре, ќе го дочекам ли тоа утре.
Се промени тоа нешто..
Чекам како никогаш досега во животот. Чекам да видам како ќе излези се.
Имаш два избора, првата страна одбери ја самиот..
Бу или џа.. И вака и така ќе боли..
На крај не си ни сигурен дали си плачел.. Толку залудно потрошени солзи ? Епа моиве не се залудно..
Кога губиш човек, прави да се мрднеш..

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
За иронија, за болести/лечење знам поише од сопствено искуство отколку што досега сум научила на факс или како и да е. Преку све ми е од такви проблеми.
За среќа, кога веќе познавам добри луѓе, тие ми се патоказ кон упознавање други добри луѓе и ми се чини постои една фина аура, меур сапуница околу нас. Cheers to that.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Драга
Редно е брат ми да престане со растење на 15 години 193, доста е дека ќе треба вратите да ги поткреваме за да можит да поминвит :D.

• Tαммι •

Гостин
Драга,
уште грижа на совест ми фалеше во сите овие збркани чувства во мене. Ти реков дека летово изненадува ти ми се чудеше..ееееее тоа да видиш! Се надевам дека се ќе биде океј. Нема ваљда да?! :eek:Уште ова ми требаше. ... Се надевам ќе биде добро. Или нема, со оглед на пораката каде се простува од мене и гаси мобилни......премногу кажав и не знам што да правам.... освен да чекам.Останува на него. :(
Го засакав ко брат бе К....
:love:

I

Iblis

Гостин
Драга Кајгано
АААААААААААААААААААААААААААААА
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
хух да можам вака навистина да се издишам . . .

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Драга.....
Поминаа и седум дена...
Сеуште чувствувам тага во душата... Ми е жал за се што не му кажав... Ми е жал за се што ќе пропушти да види, а сакаше....
Ми е жал што си отиде... Си отиде така тивко, исто како што и живееше...
Почивај во Мир деде, те сакам најмногу! :place:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom