Кајгано,
Уште само седум дена и ќе почне животот за мене. Незнам да ти кажам право како успеавме да најдеме компромис, шестнаесет мрсулковци, кој од кој по пребирлив, само знам дека се испадна во најдобар можен ред.
Скопјево стана неподносливо.
Нема едно ебано нормално место каде што можеш да излезеш и да искулираш како што треба освен паркон (иако и тој не е тоа што беше) или некое маалско местенце. По ова дискотекиве, запотени тинејџерки си ги кршат штиклите, а и музиката што се пушта е се разбира или "чаше ломим, руке ми крваве" или колаборациите на Пит Бул со речиси секој можен поп изведувач -.- иновативно. Ленинова смрди на одвратна музика, секој локал ист, ко јајце на јајце, луѓето во нив исти, за нив нема да коментирам, ќе забегам со речникот, несакам да бидам премногу некултурна. Кажи ми Кајгано што е проблемот со луѓево? Премногу американски филмови и спотови не се на арно. 15/16/17 годишни нашминкани и исподотерани девојчиња a.k.a future whores, во скутовите на 28/29/30 годишни гадови наречени мажи. Ми се повраќа.
Каде живеам ало?!
И така, ја искажав мојата фрустрација кон скопскава(македонскава) нација и дел од нивниот начин на живот( иако го хејтам целиот), и сега биди ми поздравена ти, а јас ќе одам шетнам со мрсулковците и да се удавам во многу сладолед и да пробам да заборавам дека живеам во една ебана дупка.