Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
ДК Има ли бе некој лек против малер ова е претеризам веќе...? :uvo:

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Драгааа добро утроо :helou:сакаш кафе Кеј ?:kajg: ајде поззз

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
О, сите нешта изгледаат подобро и пореално кога ќе се соочиш со нив.
Какви и да се.
Одам по потписи на факс, а кафево и сонцево ми се благопријатно гориво.
Очи минуси - разработени синуси.
Новиот лист ќе го отворам во недела.
А еве ти мал јутарњи бакнеж:
:back:

Уф колку е добро кога си сигурен дека ќе направиш нешто макар непромислено, но нужно.
Притисоци и нервози, адиос.
Медеа, секогаш во боја.

P

PewDiePie

Гостин
Врага..................................................................................................................

Отидов на факс позззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз

G

GoddessOfRock

Гостин
Драга Кајгана,

Се стреснувам од самата себеси. Правам нешта кои автоматски знам дека не смеам да ги правам. Мои реакции, мисли, начини, се’, буквално се’ толку многу потсетуваат на него. Зарем е можно толку да се исти?!?! Драга... зошто се претварам во тоа што знам дека не сакам да бидам? Монструм... без емоции... Ги нервирам сите околку мене. Зошто сум толку арогантна кон нив?? Зошто не можам да им покажам дека не се само прашинка? Мислат дека ги мразам. Мислат дека го мразам светот... Немаат поим колку грешат. Ама јас сум си кривата. Не ми е јасно зошто се однесувам и јас така. Не дека сакам да го вратам времето и да избришам се што сум го сторила на таков, суров начин, но ...
Се чуствувам грозно. Правев работи за кои бев свесна дека не смеам да ги прАВАМ. Се плашам веќе и ајс самата од својата нарав...

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Еј

Толку не можам да поднесам давање пријави и збирање потписи.
Чекањето на потпис ептен личи на молење за грчка виза,а богами и давањето пријави.Добро веќе не се моли за виза ама јбг.

Во секој случај релаксирачки беа 3те кафиња што ги испив и летната тераса.
Климееееееее!!!!

Не можам да спијам.
Ме боли тиквата а требет да се учи.Се ближи јакото!
Сакам да заспијам( а не можам) и да мине целиот шит период и да дојде периодот кога ќе се умрам од шетање.
Е многуууу сакамммм!!!!!!
Сакам и нешто друго ама ај...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Дигимон
За 15 минути треба да тргам накај школо, ама ИЧ не ми се иде...ИЧ!
Тоа неверованто како ИЧ е слаб збор за тоа колку не ми се иде у школо....

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Драга
Дојде понеделник сега да се надевам дека се ќе биде како порано се во свој ред :) ако сум сега на училиште барем нема дома да седам и само постови да редам.
И да знаеш дека сега ми е мн убаво има со кој да си муабетам за се и сешто :helou:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Нови скулптури - во... 04-05-10 00:32 THE_CHOSEN_ONE парите од Сорос и од Грчките лобисти во Македонија сигурно дека и понатаму ќе ти будат пријатни чуства

Драга Шенка,

Објасни ми како да ги потрошам волкуве пари од грчките лобисти и Сорос? Да направам ли една серија статуи на плоштад?

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
прилично досаден ден. тамам легнав да спијам ме разбуди едно пиле, ми викаше на пенџере и ај кај ќе заспиеш :nesum:на школо немавме еден час (јако маде) и ќути малку порано си дојдовме. сега уште малку да си се потегнам, па одам надвор и тек вечер ќе “учам„ точка

ча-0:back:

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
драга
денес сум ненаспана, предозирана со кафе, со цигари.. глава ме боли и ми се спие у пизду матер. Ама де, преполна сум позитивна енергија на целиот умор.
Лоша состојба една недела пред колоквиумите :)))
ама морам да ти кажам драга, дека преболив речиси `се.
сега се релаксирам со The Doors цел ден, си правам обетки, легачам...
ама преболив бе! Среќна сум шо постојам и шо си го одржав зборот некои луѓе да ги избркам засекогаш од мојот живот, за да не ми бодат поише очи. Преферирам претесен круг на луѓе, но да ми го возвратат истиот респект што јас го покажувам спрема нив. Не барам многу нели?
се одјавувам сега, со нешто прекрасно

те сакам кајги , и тебе а и сите воедно...

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.570
Драга Кајгана,

Волку изнервиран во животот не сум бил...Ах да имав некоја боксерска вреќа...да се изнамавам да се изнамавам, цела нервоза на неа да ја истурам. Џабе се зборовите „Уживај, се ќе биде океј“ кога секој ден иде се полошо...worst came to worst!

Z

ZeroStyle

Гостин
Драгана кајгана

добар ден, ебено добар ден!

Dude, I was kidding, I fucking hate my life. lol.
Се изглеа убаво а е толку тапа нека се ебе задњиов период сисај ми го универзуме смрдлив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom