Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
B

Blade Torch

Гостин
Ха !

Интересно е како фразата "Какви мајки има , страшна работа ." кажана од машко има всушност двојно значење :D

S

StormRage

Гостин
Ау ебате рерната од време, едвај чекам да пробам да спијам, доволни ми се 2-3 саати... Сум се осетил беспомошно прееска ауч... И отидов на факс, толку долго време не сум останал незнам од кога, океј валда од коа со колегите си куцавме програми. And I kinda... miss it... 10 more days here, and then off to the beach, for (maybe) the last time :)

Ааа и вгодина клима ќе си купам...

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
ДА ти ибам одморот без девојка ... :facepalm: Не се оди на одмор со девојка - ку***а (n)
ДА ти тит тоа девојките неписмени бреј неиживеани луѓе се штукаат ко стоки значи ставрно да се немало морални вредности :facepalm: па уште и јавно се фалат абе ајде кај отидоа вистинските девојки ... значи ставрно од ова некои створења на човек да му се одмили се :sick: се површни моабети прават љубоморни до незнам каде и тн. Исто и обратно за машкиве :sick:

И толку некако се бесчуствителни толку некако празни ги доживувам повеќето како да им умрело се во животот па се вртат кон едно нешт ПАРИТЕ како мислат дека парите во животот се ќе им се смени ах бе ...
1-shto-e-normalno-denes-www.kafepauza.mk_.jpg

а и да ... Што е нормално во денешно време? Да се влезе во брак, да се имаат деца и да се остане заедно дури и тогаш кога љубовта веќе ја нема, тврдејќи дека тоа е за доброто за децата (божем тие не ги слушаат секојдневните караници).

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Жолтово светло никако да премине во зелено. Чекај стрпливо, по некое подсвирнување од време на време али состојбава си останува иста. Нит напред се движи, нит назад. На крај краева ќе пробам некако да се оттргнам и ќе фатам друга кривина. Толеранција имам доста, ама ова е веќе превише. To hell with it :cautious:

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Дали е нормално времево скоро 4 саат навечер а у собава има 24 - 25 степени, и плус нервозен сум премногу така да ова ќе биде долга ноќ.....

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.921
Поени од реакции
11.298
Прилично досадна смена која се ближи кон крај.
Добро е што фатив во темата за Боеми квалитетна дискусија (која мислам дека не е завршена) помеѓу Сусаро и Ставрогин, акцентирам на нивото на кое се води дискусијава, покрај тоа што се работи за спротивставени ставови, нема посебни изливи на емоции, препукувања, напнат муабет, навредување или вулгарности. Може добро да послужи за големиот дел на вжештени глави низ форумов кои не знаат да водат смирена спротивставена дискусија, па кај нив преовладува ниското ниво на комуникација.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193

Добро утро драгичка.
Се чуствувам прекрасно, се надавам цел ден ова чувство ќе ме следи.
Но, прво имам доста работа што треба да завршам низ гужвине во државна болница...
Wish me luck. :pipi:

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
7.189
Не знам што ми е со соништава, али секој ден ми еволуираат во нешто појако. :) Денеска сонував дека Мајкл Гира ми е професор во основно по германски ( а нели, основно завршив веќе скоро 10 години ). Сум се возел во автобус 57мица ( а никогаш не сум се возел )и паралелно од мене, па на час ме препознал. Хахах, ах тие Swans.

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Ми требаат две три пара на патики, јадранки и куси панталони! :noze:

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Драга,
паклено, неподносливо......комшиине реновираат, копиљацине по клупи смараат до сабајле, комарци колку сакаш, контејнерите се во полн ек на смрдеа, селово чудно празно некако, а зомбијава навечер само како да хараат.....
Знам дека е кретенски, продужен викенд за Задушница, ама бар не праам пијанчења, пак у природа.....ќе гледам да запалам свеќа кога ќе се вратам....

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Ова горештиниве не се трпат, кога барав да дојде лето, не мислев на вакво од дома да неможам да излезам..., а освен тоа ги мразам комарциве и пајаците, пред некој ден што ми влезе еден пајак 10×5 цм голем, мавав 5 пати едвај го утепав.... се надевам дека ќе залади :)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.152
Поени од реакции
8.123
Која иронија.. се фалат дека којзнае колку учат, се мачат, ставаат слики од дипломски со полни софри салами, кашкавали, бадеми и незнам шо , познатите слики со книгите и кафето и како цела ноќ учат и гледаш на крајот ФОН завршил/а или БАС...да ви се посерам и во умот и во факултетите шо ги завршвате, на крајот сепак единствено шо можите да бидете е бајач.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Добро бе, бива ли од 529 студенти што полагаат, само 64 да положат...
Не ми се верува ц ц ц ц

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom