Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Пепси_

Гостин
Абе кајг.....додека бев на фризер тоб ме средија,си дојдив дома,се измив и сеа како плеснат сум не знам да си ја направам пак исто не стоеееее :pos: шашав ли сум мајката негова ќе ги скратам сам шишките.

Патем од новите фризови е сеа....од овие по модерните шо ги викат.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

23 степени, јас на тераса си глеам серија. Милина! Дувка некое убаво ветре, па може и тука ќе си преспијам.
Ми фали една личност многу, ама ај до среда ќе се стрпам. Уствари и уште една ми фали што не знам кога и дали ќе ја видам. :( ај да се надеваме ќе ми врати на пораката. Лето е, секое лето ми беше преубаво заради таа личност, колку само дешавки сме имале. :(

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Многу лошо:P Ај да се обидам јас да го накитам малце да не звучи толку досадно...ако дозволуваш.:icon_mrgr:

Се разбудив окулу 10 ч.Беше страшна горештина.Помислив дека добро би било да се покренам и да се размрдам малку возејќи велосипед до кај баба ми.Кај неа пристигнав гладен па подлегнувајќи на потрошените калории ги намирив долговите со еден вкусен оброк.Финалето на Вимблдон се емитуваше од 3 ч. па побрзав накај другар ми да го гледаме заедно.Кога заврши конечно,повторно се упатив кај баба ми и кога стигнав се обидував да ја убијам досадата разговарајќи на мобилен до 7 ч.Потоа се упатив дома со велосипедот и се задоволив со уште еден оброк и со ладен туш кој е вистински благослов на ова топло време. :)
Абе јас можев да го накитам со стилски алегории, симболики и зборчиња на Фрчковски али не ми беше тоа поентата. :D

Иначе последен цитат тука, у дневници не се коментира.

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
У ПМ НЕКА ИДЕ СЕ НЕМАМ...... ДОВЕРБА ВО НИКОЈ ВЕЌЕ.......:СЕ ОД КОРИСТ ДА СЕ ГЛЕДАЛО ДА ТИ Е... ЛУЃЕТО :mad:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Викендов ми беше heaven on earth.
Преубаво друштво, свеж воздух, убаво место, смеење, јадење (да имаше уште малце повеќе од ова, немаше да ми дојде лошо), и многу забавни активности.
САКАМ ЦЕЛО ВРЕМЕ ТАКА!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Кајгано,
пола живот го поминав по автобуси, комбиња и остали видови на јавен превоз...

B

BrunoFresh

Гостин
Драга,
конечно и јас да начекам слободно време; мирна, тивка и ладна вечер. Преку ден пеколно, не се издржува Не се седи пред pc, неможеш една серија на раат да изгледаш, а и сум зафатен со работи баш во тоа време кога најмногу пече сонцето. Де онаму де ваму де таму. Но еве и за мене слободно време вечерва. А и онака ладовина е, па би сакал сега на раат да седнам да изгледам 2-3 епизоди од серијата која одамна ја спремам за гледање, но преокупираноста со триста работи ми го оздеде целото слободно време ова лето.

Исто така сакам да ги искажам убавите чуства од препралвените љубовни емоции кои овие денови во мене ги осеќам, а посебно вечерва. Беше прекрасна прошетка како и секогаш, но овој пат со многу слатки бакнежи исполнети со страст и љубов. Смеењето, задевањето и гушкањето ми ги наполнија батериите за вечерва. Па како можи да не бидам среќен покрај таква убава девојка која што знае секогаш да ме направи да се чуствувам прекрасно покрај неа.

Тоа што друго сакам да кажам е она за мојот најдобар другар кој сабајлево се враќа дома послем 1 помината недела. Ни недостасува во друштвово за смеа, за глупости, па дури и ненадејни конфликти.

Но најмногу што ми недостасува во овие мачни, тешки и напорни денови , е седумдневниот одмор кој ми следи. Одвај чекам да се опуштам и да се разладам; да се тргнам од сите настрана, да искулирам и едноставно да уживам во одморот заедно со мојата љубена и целото друштво. Со нетрпение ги чекам тие денови - спасителски.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
KOJ NA KOGO MU GO PUSHI BRAT, TOA E PRASHANJETO !

K

kalimer0

Гостин
Ми падна една смока и ја оставив на прозор. Сеа гледам едно врапче си ја јаде :D

S

Sheldon Cooper

Гостин
Се будам и глеам надвор облачно :vozbud: нели рекоа наjтопло ќе било денес?? Каj ми е сонцето???

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.694
Поени од реакции
31.745
:icon_mrgr:,,,,dgkg,,,,aj kazhi im na drugive ,,,pametni ,,,chlenovi da dojdat vo ludara i da ja izvlecheme ,,,igrata do 100 iljadarka ,,,,ako ne ti e teshko,,,,:eek:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Драга, да си купиш точак и да дојш да возиме заедно :eek: Прекрасна атмосфера сношти, природа, ветерче, околу тебе све темно, пред тебе гледаш само светлото како ти го осветлува патот колку да не се пропаднеш у некоја дупка :D

Ми се спиј, ми се плачи, глава ме боли.

PS, ме нервираат паничари!!!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
си идам дома во 7 саатот и баба ми ме чека на врата и ми вика: во кој затвор лежеше да знаевме да те посетиме.
небричен 2 недели, косава изгорена од сонцето ќе треба да одам да се стрижам, нозеве ми беа потечени до вчера денеска се ок, водата беше срање, морав да одам да купувам на секој 3-4 саати и да ја пијам на екс
45 степени минимум цел ден на сонце, муабетот сведен на минимално и на крајот да добијам една скромна илјадарка од дедо ми, јебига не дека не ми рече дали ми се доволни али никогаш не сум му побарал ни за лек.
12 дена не сум видел компјутер и дури и маусот ми е чуден :)
иначе фала за смеењето, ме фати смешникот како што вика една другарка :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom