Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
B

BrunoFresh

Гостин
Кагич,
и послем ќе прашаат зошто луѓето бегале и се иселуваат во странство.
Хаха....ќе се воздржам да не дадам одговор и да бидам смирен :)

K

kalimer0

Гостин
Да можев да ја видам иднината на денов ќе му направев skip. Добро сеа еден дел од денот беше добар ама останатото :гомце:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Немам напишано нешто оддамна па ај.
Знаеш, под аватарот ми пишува well known member, а се осеќам како нинџа. Дали не сум активен многу, или пак луѓето мислат дека стварно сум тапа.
Ах, кога ќе ми дојде роденденот, ќе видиме кој уствари ќе ми каже среќен роденден.
Море, не само на Кајганеријава, туку и на фејсбук. Ми се гледа кога ми е роденден, а сум деактивирал опцијата да ми пишуваат на ѕидот.
Ќе видиме кој има јајца преку порака да ми честита, а не вака ради реда, педери!
Минатата година роденденот не ми го пишуваше на фб, и да ти кажам ептен ми беше мило кога добив 7-8 честитки од другари/другарки.

Имав уште нешто да ти кажам ама го избришав. Народот ќе помисли дека сум луд. :icon_lol:

Виц на денот:
- Баш денес најде да и дојде, крвта да му ебам!

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Драга...што требаше да значи тој поглед денес?
Не можам од глава да го извадам. Никогаш не ме погледнал така до сега. А и како можеше баш сега да ме погледне кога тој беше до мене. Виде дека сум со него, знаеше кој е и што е...и сепак не го тргна тој храбар поглед...Поглед кој знам дека многумина го посакуваат, а јас го добив...и морав да го одбијам. Затоа што не можам, затоа што не смеам.
Остана само прашањето - Што значеше сето тоа?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Драга Кајгана:

Си бил еден поп, си имал едно куче, кучето му умрело, попот го закопал, му изградил споменик и на споменикот пишувало: Си бил еден поп, си имал едно куче, кучето му умрело, попот го закопал, му изградил споменик и на споменикот пишувало: Си бил еден поп, си имал едно куче, кучето му умрело, попот го закопал, му изградил споменик и на споменикот пишувало: Си бил еден поп, си имал едно куче, кучето му умрело, попот го закопал, му изградил споменик и на споменикот пишувало: Си бил...

Попception.
причава оригинално е со кувар

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Иам нов official look-alike. Ивона сестрата од математичко ми рече дека сум и личела на Chanel Iman.
Епа, chao.

~ Everything.you`re.not

Salvatore`s girl
Член од
8 април 2012
Мислења
106
Поени од реакции
421
Драга,

викаат среда бил убав ден за почетоци . Епа штом е така ќе ги послушам. На пример еве може да почнеме да играме по други правила. Или не, да се изразам поубаво - по мои правила.
И така бе Кајгич .
Деновиве добив Џек Пот.
Не , не вреќа со пари. Вреќа со созли .
Ама ако, ништо не се дешава без причина, верувам. Останува сега да почекаме дали ќе е на арно или на то другото.
Ма океј е и то,само ме напиња помислата дека ми останува само уште еден џокер.
Немаш "сина крв" .? Трпи си тогаш .

С

Сатори

Гостин
Драгано,
почнавме со журкава со малово, малку од рано, ама ако, така требиТ.
... Дека верна Цвето ќе ми бидеш,
куќа и деца ќе ми гледаш! ...
... Но во ТЕБЕ ЦВЕТО верба немав,
право дома си се вратив! ...
:pipi:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драгано,
почнавме со журкава со малово, малку од рано, ама ако, така требиТ.
... Дека верна Цвето ќе ми бидеш,
куќа и деца ќе ми гледаш! ...
... Но во ТЕБЕ ЦВЕТО верба немав,
право дома си се вратив! ...
:pipi:
И јас сакам :(

П

Пепси_

Гостин
Се по често успевам сам себе да се изнервирам онака чисто за баналност каков изрод мајке ми.....шо убаво ми го плесна....сам не се сакаш а чекаш некој друг да те сака....у право беше.

јебешлегојебешлега
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 19:28 ---
Се по често успевам сам себе да се изнервирам онака чисто за баналност каков изрод мајке ми.....шо убаво ми го плесна....сам не се сакаш а чекаш некој друг да те сака....у право беше.

јебешлегојебешлега

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
wannabe поетеси или писателки или саманти од сксот и селото итн...или ја предобро лажам, или вие сте прелесни, или премногу попалени, или ја сум многу секси....како и да е, она што го зборат сите е мит :pos:
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 20:22 ---
wannabe поетеси или писателки или саманти од сксот и селото итн...или ја предобро лажам, или вие сте прелесни, или премногу попалени, или ја сум многу секси....како и да е, она што го зборат сите е мит :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom