Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга :love:

Женски плакар, од ѕид до ѕид.
1.Облека што ја носи за надвор - 5%
2. Облека што ја носи за по дома - 5%
3. Облека „Жал ми е да го фрлам“ - 5%
4. Облека со етикета - 5%
И на крај, секое излегување - 80% - НЕМАМ ШТО ДА ОБЛЕЧАМ, а плакарот не се затвара.

Тоа е се што треба да знаете за жените.

Драга,

Денес запознав возач во градски превоз од Сри Ланка. Човекот беше комуникативен, на крај ми побара и цигара, но морав да го разочарам, бидејќи не пушам. Не ми е јасно како народот на овие простори одеднаш стана ксенофобен. Ок разбирам поради бранот од северна Африка/Блиски Исток, ама овие од Непал и овие други делови ми делуваат поцивилизирани.

Драга,

Те информирам дека пред една недела те изневерив,наравив акаунт кај феминките(морав), и да кажам дека многу повеќе и поотворени милфици за дружба има од тука,тука не те рецкаат како да не постоиш.
Напомена:
Две феминки веќе отиде јабана им го закопав меѓу нозе едната беше океј јака држача 40 годишна,другата беше многу помлада ама ептен очајна па морав да и го разубавам денот.Утре имам договорено со друга ќе пренесам импресии од дејтот....

Нека отвори канал на порнхаб, ем ќе се прослави им ќе се збогати....ем ќе миксаат кајганџики на наше.

др.ка,

Нема ништо интересно на форумот... Мислам да ставам за гледање некој филм или серија.
Автоматски споено мислење:

:tvg:

Филмот: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Final_Destination_5

Последно уредено:
Драа

Пред некое време па си гу извади кантер на телефон,да си пуцну чат пат.Газу како порано.Не сам играја 2-3 године.Иам 40 победе и само едну изгубену.
И тој види зшто...

Screenshot_2024-02-03-00-06-15-216_com.critical.strike2.jpg

Па наравно,види сс кога играм,сфе "соживот"ми се паднасфа од моју страну.Заедно троица имаф помал ајкју од мене.
Устфари кд да видиш, ми играмо сфе сечени протиф... види ги бе,собрале се како у некој виц.Биле си енглез,шфаба,холанѓанац...

Update:

Горе е лавата која се доближува до централата за струја и вода.
Струјата ја има, па ја нема.

Screenshot_20240208_110939_Chrome.jpg

Маж ми влегува испаничено, не може да најде некаков специјален греач, постои опасност да останеме без струја и топла вода два дена. Во продавниците тепачка за греачи. Отиде под итно во Реикјавик да бара.
Станав, си направив кафе додека има струја, си пуштив машина за алишта и садови, наполнив некој термос со жешка вода, си седнав под ќебенце и го гледам вулканот. Овакво куроболие и внатрешен мир не сум имала одамна. Не давам никој и ништо да влијае на моменталната зен состојба во која се наоѓам. :)

Можеби затоа што имам 3 други држави на лагер, или пак можеби затоа што верувам дека авторитетите тука ќе си ја завршат работата. Можеби...

Драга,

Кога лежев во болница цела недела, на денот на операцијата една блиска другарка која што не е од Скопје, се јавила на одделот да праша како сум и како поминала операцијата и ова не се заборава.
А и има и такви кои нит се јавија нит дојдоа да ме видат и све ова е за ебење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom