Ми фалат тие затрескувања па поминала па дали за мене и слично. И јас бев нешто слично на тебе, најубавите времиња ги поминуваш сега, затрескувањето, мечта, па што па како.. Јас кога бев средно мислев дека сите девојки мене ме сакаат ама се прават тешки. И нема никаков проблем во тоа, само јас после некое време кога ќе почнуваше реалноста да ме удира по глава ме фаќаше таков инат и имав некоја решителност гледав дека немам што да изгубам и правев некои непредвидливи работи пример ќе и отидам од нигде никаде и ќе преземам акција. Независно што тоа некогаш било приоѓање на журка малку пијан и застанувајќи пред неа гледајќи ја во очи со мала невообичаена тишина гледајќи ја и ќе изустам нешто во стилот, би те излижал од глава до пети а би се задржал меѓу нозе и полека ќе си продолжам кај што сум тргал, или пак ќе и речам дојди со мене би ја земал нејзината рака полека и би ја тргнал настрана и уште 9234942 такви ситуации. И пази, доста од нив биле успешни, да не навлегувам подлабоко имам работа. Поентата ми беше мора да покажеш решителност, да се издвоиш и да и покажеш дека не се плашиш од неа на елегантен начин без да бидеш сељак.