До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Jas prasa vo "Do i od moderatorite" Neise,ne e bitno. Samo prasav,da si ja znam kade mi e greskata. Opomena nikakva ne sum dobil samo nekolku nedeli bev baniran bez nikakva pricina i opomena.

С

Само Човек

Гостин
идиоте..........................................
ти си последниот доказ дека сме настанале од мајмунии
мислам дека за вакви навреди имаше банови предупредувања
--- надополнето: 15 април 2012 во 17:07 ---
овој и овој сумљам дека се на исти​

D

Daedalus

Гостин
мислам дека за вакви навреди имаше банови предупредувања
другар со дупли профил, јас сто пати спомнав дека не е стара милијарди туку дека е помлада. толку
ти прв ме обвини за работа што не е точна...како и претходните коментари каде што тврдиш дека сите со нов профил се стари форумџии...

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
овој и овој сумљам дека се на исти​
А како ќе биде online на двата профили истовремено? Или може мислиш дека за тебе специјално купил уште еден компјутер и си ставил уште една интернет конекција? :)

С

Само Човек

Гостин
А како ќе биде online на двата профили истовремено? Или може мислиш дека за тебе специјално купил уште еден компјутер и си ставил уште една интернет конекција? :)
не е онлајн на двата, еден укл ипа друг. И нема потреба да одговараш на ннепоставени прашања. или можеби овој ти е другар па ќе нема со кој пес да играш
--- надополнето: 15 април 2012 во 17:15 ---
ти прв ме обвини за работа што не е точна...како и претходните коментари каде што тврдиш дека сите со нов профил се стари форумџии...
не те нареков идиот, него другар;)

D

Daedalus

Гостин
не е онлајн на двата, еден укл ипа друг. И нема потреба да одговараш на ннепоставени прашања. или можеби овој ти е другар па ќе нема со кој пес да играш
ова на некој ја покажува твојата неможност да ги докажеш своите аргументи.
Секој еволуционист верува дека луѓето се настанати од мајмуни, и тоа не е навреда.
А идиоти се луѓе со IQ pomalo od 80. Јас лично верувам дека твојата интелигенција е помала од 80...можеби не сум во право...ама не гледам како тоа е навреда...
--- надополнето: 15 април 2012 во 17:18 ---
не те нареков идиот, него другар;)
не е важно, како што ти имаш право да основаш претпоставки не базирани на факти дека сум стар форумџија, и ја иам право да основам претпоставки не базирани на факти за твојата интелигенција помала од 80...

С

Само Човек

Гостин
ова на некој ја покажува твојата неможност да ги докажеш своите аргументи.
Секој еволуционист верува дека луѓето се настанати од мајмуни, и тоа не е навреда.
А идиоти се луѓе со IQ pomalo od 80. Јас лично верувам дека твојата интелигенција е помала од 80...можеби не сум во право...ама не гледам како тоа е навреда...
--- надополнето: 15 април 2012 во 17:18 ---

не е важно како што ти имаш право да основаш претпоставки не базирани на факти дека сум стар форумџија, и ја иам право да основам претпоставки не базирани на факти за твојата интелигенција помала од 80...
ако не си крив што се вадиш, Идиот е личност која не го владее говорот како средство за општење со луѓето, односно не употребува говор, не го разбира и се смета дека општото ниво на развој кое го постигнал е приближно како на двегодишно дете.
Ете ти ја деф. за идиот. па според ова ти ме навреди. Затоа има кој да среди ги молам модераорите

D

Daedalus

Гостин
ако не си крив што се вадиш, Идиот е личност која не го владее говорот како средство за општење со луѓето, односно не употребува говор, не го разбира и се смета дека општото ниво на развој кое го постигнал е приближно како на двегодишно дете.
Ете ти ја деф. за идиот. па според ова ти ме навреди. Затоа има кој да среди ги молам модераорите
сеа видов идиот е под 20. за под 80 негдека викаат Borderline deficiency.
А форумџија кој користи дупли профил подразбира човек кој веќе има стар профил и прави нов од лични поводи, што мене ме навредува пошто не е така.

С

Само Човек

Гостин
сеа видов идиот е под 20. за под 80 негдека викаат Borderline deficiency.
А форумџија кој користи дупли профил подразбира човек кој веќе има стар профил и прави нов од лични поводи, што мене ме навредува пошто не е така.
zna;i 99 posto od misenjata ti se na tema ateizam,
--- надополнето: 15 април 2012 во 17:31 ---
модерторите имаат начин и ќе го испитаат тоа, нема дискусија повеќе

D

Daedalus

Гостин
zna;i 99 posto od misenjata ti se na tema ateizam,
разгледај и други теми во кои коментирам.....и тоа одма сега во мислења и коментирања а во темата индијанци мислам и дека дебатираме со ставрогин со различни ставови......Лесно може да се провери ајпи адресата така што обвиненијата ти немаат основа и секако админите можат одма да си проверат тоа.... Како и да е идиоте ми е чест израз кој го употребувам кога ќе се изнервирам...така да можда не е соодветен за дебатирање...али навика....не мора одма да се навредиш, и на другари така им викам кога ќе се изнервирам:). И да се поправам Сабазиј бил тоа, не Ставрогин, на темата Индијанци, глеаш дури им ги мешам имињата :D

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
И нема потреба да одговараш на ннепоставени прашања. или можеби овој ти е другар па ќе нема со кој пес да играш
Ова е форум, а на форум секој има право да каже мислење, затоа не ми кажувај каква потреба имам а каква немам ок?
Двата профила кој ги посочи, беа онлајн истовремено. Тоа може многу лесно да се провери преку опцијата "Активност" на секој профил, доколку пристапот не е ограничен со прилагодувања за приватност!
Ако на профилот не стои онлајн, тоа незначи дека членот не е онлајн, затоа што постои опција тоа известување да се сокрие. Јас проверив кај двата члена, и видов дека и двајцата се активни истовремено, што значи дека или еден човек користи две интернет конекции, или дека се работи за два различни профили.

Kajgana Shop

На врв Bottom