- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 776
Прашај го тој од кој си добил бан, или евентуално добар колекционер си на опомени па си примил автоматски бан како бонус.E pa toa ti zboram.
Прашај го тој од кој си добил бан, или евентуално добар колекционер си на опомени па си примил автоматски бан како бонус.E pa toa ti zboram.
Da ne e nekoja direktna intervencija od Allah?Jas prasa vo "Do i od moderatorite" Neise,ne e bitno. Samo prasav,da si ja znam kade mi e greskata. Opomena nikakva ne sum dobil samo nekolku nedeli bev baniran bez nikakva pricina i opomena.
мислам дека за вакви навреди имаше банови предупредувањаидиоте..........................................
ти си последниот доказ дека сме настанале од мајмунии
мислам дека за вакви навреди имаше банови предупредувања
ти прв ме обвини за работа што не е точна...како и претходните коментари каде што тврдиш дека сите со нов профил се стари форумџии...другар со дупли профил, јас сто пати спомнав дека не е стара милијарди туку дека е помлада. толку
А како ќе биде online на двата профили истовремено? Или може мислиш дека за тебе специјално купил уште еден компјутер и си ставил уште една интернет конекција?
не е онлајн на двата, еден укл ипа друг. И нема потреба да одговараш на ннепоставени прашања. или можеби овој ти е другар па ќе нема со кој пес да играшА како ќе биде online на двата профили истовремено? Или може мислиш дека за тебе специјално купил уште еден компјутер и си ставил уште една интернет конекција?
не те нареков идиот, него другарти прв ме обвини за работа што не е точна...како и претходните коментари каде што тврдиш дека сите со нов профил се стари форумџии...
ова на некој ја покажува твојата неможност да ги докажеш своите аргументи.не е онлајн на двата, еден укл ипа друг. И нема потреба да одговараш на ннепоставени прашања. или можеби овој ти е другар па ќе нема со кој пес да играш
не е важно, како што ти имаш право да основаш претпоставки не базирани на факти дека сум стар форумџија, и ја иам право да основам претпоставки не базирани на факти за твојата интелигенција помала од 80...не те нареков идиот, него другар
ако не си крив што се вадиш, Идиот е личност која не го владее говорот како средство за општење со луѓето, односно не употребува говор, не го разбира и се смета дека општото ниво на развој кое го постигнал е приближно како на двегодишно дете.ова на некој ја покажува твојата неможност да ги докажеш своите аргументи.
Секој еволуционист верува дека луѓето се настанати од мајмуни, и тоа не е навреда.
А идиоти се луѓе со IQ pomalo od 80. Јас лично верувам дека твојата интелигенција е помала од 80...можеби не сум во право...ама не гледам како тоа е навреда...
--- надополнето: 15 април 2012 во 17:18 ---
не е важно како што ти имаш право да основаш претпоставки не базирани на факти дека сум стар форумџија, и ја иам право да основам претпоставки не базирани на факти за твојата интелигенција помала од 80...
сеа видов идиот е под 20. за под 80 негдека викаат Borderline deficiency.ако не си крив што се вадиш, Идиот е личност која не го владее говорот како средство за општење со луѓето, односно не употребува говор, не го разбира и се смета дека општото ниво на развој кое го постигнал е приближно како на двегодишно дете.
Ете ти ја деф. за идиот. па според ова ти ме навреди. Затоа има кој да среди ги молам модераорите
zna;i 99 posto od misenjata ti se na tema ateizam,сеа видов идиот е под 20. за под 80 негдека викаат Borderline deficiency.
А форумџија кој користи дупли профил подразбира човек кој веќе има стар профил и прави нов од лични поводи, што мене ме навредува пошто не е така.
Дискутирај ако сакаш ако ти е до тужакање подобро седи си во оваа тема.zna;i 99 posto od misenjata ti se na tema ateizam,
разгледај и други теми во кои коментирам.....и тоа одма сега во мислења и коментирања а во темата индијанци мислам и дека дебатираме со ставрогин со различни ставови......Лесно може да се провери ајпи адресата така што обвиненијата ти немаат основа и секако админите можат одма да си проверат тоа.... Како и да е идиоте ми е чест израз кој го употребувам кога ќе се изнервирам...така да можда не е соодветен за дебатирање...али навика....не мора одма да се навредиш, и на другари така им викам кога ќе се изнервирам. И да се поправам Сабазиј бил тоа, не Ставрогин, на темата Индијанци, глеаш дури им ги мешам имињатаzna;i 99 posto od misenjata ti se na tema ateizam,
Ова е форум, а на форум секој има право да каже мислење, затоа не ми кажувај каква потреба имам а каква немам ок?И нема потреба да одговараш на ннепоставени прашања. или можеби овој ти е другар па ќе нема со кој пес да играш