До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243
kako mozes ovaa di si go dozvoliss kaj e pravdataa a..

Напишано од el_kewser
kako sakas svatigoo toaa cisto objasnuvaanje do sitee viee koi mislitee deka isus e raspnaat i umren na krst pa voskresnat ttoj tekst vi dokazuvaa dekaa toj e istiot deka nee umren deka nee raspnaat deka e ziv dekaa e istiott pobar od ucenicitee da go dopaat da se uverat deka e istiott pobaaraal da jade i mu dalee pecena ribaa so med i sake ,, seto toaa da dokazi deka nee duh deka on istiiot so fizicko telo ane duhovno,, spored biblijata voskresnuvanjeto na teloto e duhovno.

--- надополнето ---

od zlatko makedon.

Ебиси матер бе против Библија кај мајкати не овде.

kakvoee ovaa odnesuvaanje koe viee ne go sankcioniraatee.

potoa i ova,,

Каков народ бе ти си еден обичен скитник шо си дошол овде да ми попуваш против Библија,ма ебиси матер

kako mozes ovaa di si go dozvoliss , ili ne si videl. pozdrav,,

Член од
14 ноември 2009
Мислења
67
Поени од реакции
11

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
А и овој:
bastard

Искусен форумџија
РегистриранSep 2010Мислења248

Јас сум доле со кучките од целиот свет, и они го држат вистински со мене, мојте 9ки ги бушат сите кучиња ој ке се обидат да ги украдат или користат потајно! јас сум доле со генгста а христијаството пробува да ги отргне мојте кучки од бизнисот со пари и пим срањето, и затоа нека не си игра со кучињата од мојата улица затоа што ние сме кул и генг​
http://forum.kajgana.com/showthread.php?52848-%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B0%D1%9A%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%A5%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-II&p=4249195&viewfull=1#post4249195

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
И те како ќе си го добијат .. ако веќе не си го добиле ..

ПС: Веќе си го добиле ... :)

Секое понатамошно банирање е со подолг период, ова порака за нив колку да имаат на знаење ...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Сега вака. Мене ми е јасно дека ова е подфорум религија и дека се цитираат религиски текстови. НО, одредени членови, а овде мислам првенствено на islam nur, не прават апсолутно ништо друго освен километарски copy past на куранот и на тој начин jа навредуваат интелегенцијата на останатите членови на форумот, и го сведуваат подфорумот религија на место за ефтина исламистичка попаганда. Само сакав да прашам до кога тоа ќе им биде дозволувано?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Сега вака. Мене ми е јасно дека ова е подфорум религија и дека се цитираат религиски текстови. НО, одредени членови, а овде мислам првенствено на islam nur, не прават апсолутно ништо друго освен километарски copy past на куранот и на тој начин jа навредуваат интелегенцијата на останатите членови на форумот, и го сведуваат подфорумот религија на место за ефтина исламистичка попаганда. Само сакав да прашам до кога тоа ќе им биде дозволувано?
Не се замарам со некој кој незнае да напише 2 свои збора ...
може да пастира онтопик .. но кој го чита .. претерувањето негово е контрапродуктивно за самиот него .. тоа шо сака да го постигне никогаш нема да го постигне на овој начин ..

а ќе пастира додека не добијам опција да банирам на некој ден .. (која тешко дека ќе ја имам) :) а да бришам позади него 24/7 немам намера...

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Дали може да се сопре исфрустрираниот, исламофобот, омразениот член Zaratustra.
Доволни ни беа неговите „навреди„ за кои мисли дека на некој многу му е гајле што вреѓа преку форум.
--- надополнето: Jun 1, 2011 8:37 PM ---
http://forum.kajgana.com/threads/Што-е-Исус.36323/page-44#post-4164937

Zaratustra

Muslim_Women напиша:
PA imate 5 izdanija na biblii, ne se znae vo niv koj jade koj pije i cudno mie vo sto sum veruvala i jas koga ke mi tekne,ncncncnc​
Demek, ti si zensko, sto se konvertiralo od hristijanstvo vo islam?

Slusaj, lazliv, gnasen manipulatoru... Ti ne si zensko, i nikogas ne si bil hristijanin. (ne deka mi e gajle i za hristijanstvoto, ama idiotizmot me iritira)​

Takvi eftini finti mozes da prodavas po selata koi smrdat na ovcko meso, ti teknuva?​

Zaratustra, пред 17 минути Пријави
#652 Ми се допаѓа Одговори

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Дали може да се сопре исфрустрираниот, исламофобот, омразениот член Zaratustra.
Доволни ни беа неговите „навреди„ за кои мисли дека на некој многу му е гајле што вреѓа преку форум.
Ќе ѕирнам и реагирам ...
човекот едноставно премногу си дозволува тоа е факт ..

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243
aj cirnii i reagiraj , od strana na zaratustra, kakvo e negovoto odnesuvanje kon strana na drugi forumdzii , zarem nema opoomena za nego ili taka ke go ostavite.evego negovotoi zevetopereno odnesuvanje
Demek, ti si zensko, sto se konvertiralo od hristijanstvo vo islam?​

Slusaj, lazliv, gnasen manipulatoru... Ti ne si zensko, i nikogas ne si bil hristijanin. (ne deka mi e gajle i za hristijanstvoto, ama idiotizmot me iritira)​

Takvi eftini finti mozes da prodavas po selata koi smrdat na ovcko meso, ti teknuva?​

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
aj cirnii i reagiraj , od strana na zaratustra, kakvo e negovoto odnesuvanje kon strana na drugi forumdzii , zarem nema opoomena za nego ili taka ke go ostavite.evego negovotoi zevetopereno odnesuvanje
Demek, ti si zensko, sto se konvertiralo od hristijanstvo vo islam?​

Веќе е избришано, реагирано... патем и погоре е пријавено .. нема потреба од дупли пријави ..

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243
se izvinuvaam ne vidov sepak golema blagodarnost do tebe.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
A ova go vide:

Не е важно што се зборува, туку кој зборува. Кога за современост, мода, напредност и пештери ќе збори човек кој живее во куќа што се рони едноставно не се прифаќа. Вие каурите во Македонија сте последни кој можете со некого да се исмевате бидејќи вие сте за исмевање. Освен што немате пипер за во очи да си фрлите, труните во куќи од пред два века. И вие некому ќе речете дека е од пештера. Ај мотиката и на нива. Вашите сетсри и жени се плукани, понижувани и ебени по сокаци не моите.

Јас барем мојата сестра не ја продавам на Албанците за 100 денари и знам кој ми е татко. :ROFLMAO:

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
Леле пичко тргна да плачеш ? А пичко ? Марама ела да ти дам да се забришеш. Мојот пост е поради твоите провокации целиов ден на сметка на муслиманките.

Kajgana Shop

На врв Bottom