До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115
Ок! Кога ќе мислиш дека заслужуваме, отвори ја, да не чекаат нестрпливо поставувачите на прашања.;)

S

Shaman

Гостин
Живо сум заинтересиран, со кое образложение се избриша темата:
- исламот е религија или воена доктрина ???

Темата немаше за цел никого да навреди, а со затворање уста
и премолчување само се продлабочува јазот помеѓу припадниците
на различните религии.

Не сакам никого да навредам ама ако може по цели денови
да стои тема „Кој му е дедо на Исус?“, тогаш можевме малку
да подискутираме и на оваа тема. Срам да ви е.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
искрено ни знам кој ја избришал ни ја гледам во избришани теми ни во канта ...

M

Muranyi

Гостин
Кога ќе ја отклучите темата "Прашања за Исламот"?

Член од
4 јули 2012
Мислења
153
Поени од реакции
79
koj ja izbrisa temata "Чудата (муџизите) на Мухаммед а.c.?

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Критика до модераторот на темата за религија и администраторот.
Добро, не ми е јасно како можете да ги толерирате толку атеистиве на темата за религија?
Скоро на сите теми провоцираат и вреѓаат а ако им се врати со иста мерка, одма си баниран. Или ви се лични пријатели или и вие сте атеисти па затоа има толкава толерација.
Ѓи набркавте сите верници од подфорумот религија, остана само чорба и микекецот од христијаните да даваат одговори на некои атеисти кои им се пријатели и се приметува од месечината дека е така.
Прашањата до исламот се под клуч. мада од нив има малку што знаат да дискутираат,повеќе се за пропаганда изнаат само да фотокопираат од коранот. И од сектата на кроули
освен пропаганда, немаат што да кажат, исти како и атеистиве само провокации. Овие од сектата на Ошо скоро сите се банирани.
На крај во форумот религија ќе останат само атеистиве, кои скоро сите се несвесни будисти.
На крај, кажете ми колку негативни поени имам за критикиве?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
^^
gurdjieff
се разбира дека нема да имаш поени за постов

шо се однесува до Прашања за исламот ... уште некој ден ќе остане затворена ... се претера на таа тема ..
шо се однесува до наводното пријателство со атеистите ... го нема ... барем од моја страна непотизам не постои ...
колку ти имаш критики за нивното однесување односно моето кон нив .. толку имаат и тие критики (ми праќаат ПП и коментираат на казнените поени кои ги добиваат) кон мене за наводното нечесно модерирање од моја страна .. сум ги угнетувал ... ти мене атеист .. они мене ваков онаков верник па сум ги мразел како учителката во основно по географија шо не мразеше :)

Шо се однесува до пропагандата на подфорумот ...
од моја неутрална гледна точка ќе ти кажам ... нема никаква разлика со подфорумот политика на времето ... СИТЕ буквално СИТЕ си шлепаат пропаганда на подфорумов ... вакви такви верници, атеисти, ошовци, окултисти you name it we have it ...

Провокации, навреди се пријавуваат ... неможам да ги следам сите .. а дневно бришам некогаш и стотици постови ...
Значи ПРИЈАВУВАЈТЕ ! нема пријава која не била решена од моја страна и пишувачот на таков пост не добил казнен поен (ако заслужува) или ако не постот бил сигурно избришан ...

За набркувањето на верниците од подфорумов ... ќе те замолам да ми наброиш барем 5 „набркани“ христијани или 5 „набркани“ муслимани или било која друга вера ..

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
^^

За набркувањето на верниците од подфорумов ... ќе те замолам да ми наброиш барем 5 „набркани“ христијани или 5 „набркани“ муслимани или било која друга вера ..
Извини, моја грешка во чекори, недоволно објаснето..... затоа погрешно ме свати
Не дека се „набркани“ по виша сила....едноставно апстинираат зошто им скисна од провокациите на атеистиве.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Извини, моја грешка во чекори, недоволно објаснето..... затоа погрешно ме свати
Не дека се „набркани“ по виша сила....едноставно апстинираат зошто им скисна од провокациите на атеистиве.
тоа е друго ...
како и да е .. линкот под постот Пријави затоа и постои ...
секоја провокација (но стварно провокација) и обавезно секоја навреда треба да се пријавува ... сам сум на подфорумов модератор и тоа е тоа ... неможе да се постигне секаде ..

M

Muranyi

Гостин
До кога планирате да ги бришете мислењата на "каурите" само зашто дискутираат за Исламот и ја кажуваат вистината која верувам е болна за повеќето Муслимани кои ги бранеа убијците на 4 деца и рибарот кај Смилковско а од друга страна ќе толерирате криминалци и дилери со дрога кои се потсмеваат на обичниот работлив Македонец зашто живеел од пиперки и домати и ја навредуваат цела македонска нација?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
До кога планирате да ги бришете мислењата на "каурите" само зашто дискутираат за Исламот и ја кажуваат вистината која верувам е болна за повеќето Муслимани кои ги бранеа убијците на 4 деца и рибарот кај Смилковско а од друга страна ќе толерирате криминалци и дилери со дрога кои се потсмеваат на обичниот работлив Македонец зашто живеел од пиперки и домати и ја навредуваат цела македонска нација?
Кој и каде те избришал баш да видам зошто ....
да не биде само празно обвинување на темава ...

M

Muranyi

Гостин
Ми избришаа едно мислење но добив известување од Ацид,со појаснување зошто сум избришан и предупредување за бан.Тука немам никакви замерки.
Но на темата Прашања за Исламот и Нарекувајте го Исламот Ислам ми избришаа едно 3 4 мислења иако немаше никакви навреди и провокации од моја страна,додека маченикот на Ал Акса salambo отворено и јавно на форум ги навреди сите Македонци и неговите мислења си стојат,настрана и мене што ме навреди но навистина го сметам за недостоен за да му возвратам.Самоволието на вашиот модератор подржувач на убијци на деца за Велигден мора да престане.
--- надополнето: 31 јули 2012 во 17:53 ---
Имам и сведоци за тоа што го тврдам и кои можат да ти потврдат.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Ми избришаа едно мислење но добив известување од Ацид,со појаснување зошто сум избришан и предупредување за бан.Тука немам никакви замерки.
Но на темата Прашања за Исламот и Нарекувајте го Исламот Ислам ми избришаа едно 3 4 мислења иако немаше никакви навреди и провокации од моја страна,додека маченикот на Ал Акса salambo отворено и јавно на форум ги навреди сите Македонци и неговите мислења си стојат,настрана и мене што ме навреди но навистина го сметам за недостоен за да му возвратам.Самоволието на вашиот модератор подржувач на убијци на деца за Велигден мора да престане.
--- надополнето: 31 јули 2012 во 17:53 ---
Имам и сведоци за тоа што го тврдам и кои можат да ти потврдат.
Незнам колку пати треба да повторам дека треба да ги пријавувате мислењата кои се навредливи и сл.
избришав неколку мислења ... и пак ќе речам пријавувајте ...

ни на крај памет не ми паѓа да протежирам нечии мислења и да бранам некого на форумов ... пријавените мислења ги решавам кога можам и кога се навредливи сите си добиваат казнени мерки.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Многу ме нервирате кога се правите наудрени.

Овие постови на The Dictator и на Max Legend ги нема:

Како и неколку други на Диктаторот кои ги снема мистериозно, а немав време да ги фатам на print screen.

Kajgana Shop

На врв Bottom