До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Епа нормално де, од кого сакаш да добиеш одговор или прашање.

Само сфати го ова како добронамерна критика, во однос на хуморот во темите за религија.
Хумор се толерира ... но не кога се вергла повеќе од една страна на форум. Темата преминува во ништо друго туку ЧДА стил и офтопици.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Хумор се толерира ... но не кога се вергла повеќе од една страна на форум. Темата преминува во ништо друго туку ЧДА стил и офтопици.
Офтопиците и хуморот доведуваат за да се погледнат нештата од повеќе агли не само линеарно, и за да се поставуваат нови прашања иако можеби во моментот изгледаат како офтопик сепак се и те како поврзани со дадената тема посебно во религии бидејки скоро сите теми во религии се на некој начин взаемно интерконектирани...
Али кој да разбере, и кој да ги рашири очите за да види подалеку од својот нос...(y)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
..............................
не се работи за тоа шо ти мислиш туку за тоа шо јас мислам .. затоа шо у моментов јас сум модератор на подфорумот ..
ако имаш забелешки за моето модерирање ќе се обратиш до админите.
Де бе..не си земај толку при срце... прашањето му беше бенигно без зла намера..
..какви замерки, какви бакрачи, добар си ти... дури и предобар..чим трпиш скоро се ...нарочито кога си правам не/намерни големи излети со паметот.:cool:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Офтопиците и хуморот доведуваат за да се погледнат нештата од повеќе агли не само линеарно, и за да се поставуваат нови прашања иако можеби во моментот изгледаат како офтопик сепак се и те како поврзани со дадената тема посебно во религии бидејки скоро сите теми во религии се на некој начин взаемно интерконектирани...
Али кој да разбере, и кој да ги рашири очите за да види подалеку од својот нос...(y)
^^ ова важи и за тебе ...

а за болдот шо ми филозофираш ... немој да ме тераш да вадам цели страни бљувотини ...за се си има мерка .. јас одредувам каде е таа мерка ..

ако подалеку од својот нос се однесува за мене ... прочитај ми историја на постови .. нешто шо сум дебатирал пред година и повеќе па пиши ми една анализа на ПП ..

си имам свои ставови ... се смеам некогаш на хуморот ваш .. но кога се работи за модерирање не смеам да завземам страна ...

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
^^ ова важи и за тебе ...

а за болдот шо ми филозофираш ... немој да ме тераш да вадам цели страни бљувотини ...за се си има мерка .. јас одредувам каде е таа мерка ..

ако подалеку од својот нос се однесува за мене ... прочитај ми историја на постови .. нешто шо сум дебатирал пред година и повеќе па пиши ми една анализа на ПП ..

си имам свои ставови ... се смеам некогаш на хуморот ваш .. но кога се работи за модерирање не смеам да завземам страна ...
Ок, без лутење не мислев на тебе бидејки не сум те читал туку општо мислев за сите што не разбираат а се прават дека се дипломирани професори по филозофија и религија, можда и ти спаѓаш во нив, дојди кога ќе има дебата па ќе видиме :P(y)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Ок, без лутење не мислев на тебе бидејки не сум те читал туку општо мислев за сите што не разбираат а се прават дека се дипломирани професори по филозофија и религија, можда и ти спаѓаш во нив, дојди кога ќе има дебата па ќе видиме :P(y)
There is no need of any competition with anybody. You are yourself, and as you are, you are perfectly good. Accept yourself.

Не се замарам јас претерано веќе некое време со никого. Освен со големи егоисти чат пат. Секој ќе си ја најде целта во животот и ќе си верува во шо сака .. ни јас ни никој не треба да убедуваме никого.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
There is no need of any competition with anybody. You are yourself, and as you are, you are perfectly good. Accept yourself.

Не се замарам јас претерано веќе некое време со никого. Освен со големи егоисти чат пат. Секој ќе си ја најде целта во животот и ќе си верува во шо сака .. ни јас ни никој не треба да убедуваме никого.
Се сложувам со тебе 100%, не е за убедување дебативе барем јас не се замарам за тоа туку за онака шала и зезанција, да буцнеш некого и да си се кикотиш на неговата смешна реакција...
затоа и ми ги бришеш постовите :D...

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115
До модераторот:

- Ти камен пијан модерираш или не знаеш да сврзеш два и два па постојано ми ги бришеш ОН ТОПИК постовите?

П.С. Поштеди ме од гнили објаснувања и посочувања на несоодветни содржини (99% од моите постови се он топик) и закани со банирања.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
До модераторот:

- Ти камен пијан модерираш или не знаеш да сврзеш два и два па постојано ми ги бришеш ОН ТОПИК постовите?

П.С. Поштеди ме од гнили објаснувања и посочувања на несоодветни содржини (99% од моите постови се он топик) и закани со банирања.
Тие гнили објаснувања и „закани“ за банирања се дефолтни, автоматски, пораки кои пристигаат на секоја опомена, а се напишани од админите на форумов не од мене.
А ако мислиш дека можеш/смееш да ги нарекуваш одреден профил на членови на форумов - недоквакани - си се заебал! (ова за последната опомена)
Ај сеа кукајте и пријавувајте, да ви ибам мозокот мајмунски. ((ова за предпоследната опомена)
ептен си се заебал да знаеш ако мислиш дека ќе продолжиш овака да се понашаш

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115
Тие гнили објаснувања и „закани“ за банирања се дефолтни, автоматски, пораки кои пристигаат на секоја опомена, а се напишани од админите на форумов не од мене.
А ако мислиш дека можеш/смееш да ги нарекуваш одреден профил на членови на форумов - недоквакани - си се заебал!
I za toj eden zbor nedokvakani odi celiot post vo korpa taka?

Baska, zboruvam za moite postovi vo temata prasanja za hristijanstvoto, a ne vo sto veruvaat ateistite, iako i tamu generalno imam pravo da go iznesam moeto mislenje na postavenoto prasanje i vo niven stil da odgovoram ne za odreden profil na clenovi na forumov, tuku za site ateisti vo svetot deka se idioti so idiotsko ubeduvanje vodeni od idiotska ideologija i toa da go obrazlozam.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
да за тоа недоквакани цел пост бришен ... да не сакаш да ти ги лекторирам постовите.

а како шо си тргнал и со речникот кој го користиш нема далеку да стасаш да си образложуваш.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115
Ок тогаш,само ферски ќе биде критериумот да ти биде подеднаков за сите.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115
Прашање:

Зошто е затворена темата Прашања за Исламот?

Kajgana Shop

На врв Bottom