M
Mario Gómez
Гостин
На еден ваков оглас јас на почетокот добив еден куп црвенки но се исплати, ај мет самуан спешл:back::back:
Темава и постов - СТОЧЕН ПАЗАР КАЈГАНАЈас сакам некоја со плави очи, да е висока и да има добар карактер.Ако има некоја нека пише.Ама да имаме и заеднички интереси!
А куќата покрај езеро да е?Ме стегнаа жештиниве и летово полека но сигурно пристигнува па ми текна на една идеја. сакам да се женам и да одам домазет во Охрид. Дотичната Охриѓанка треба да ги исполнува следниве услови:
Да има куќа на три спрата, на првиот спрат да има кафеана, на вториот ќе живееме јас и таа, а третиот ќе го издаваме за туристи. Да има добар автомобил, не мора да биде мерцедес, ама мора седан класа да биде, да ме вози насекаде јас да седам напред на совозачко седиште и секогаш кога ќе застанеме да ми отвора врата. Од поблиски роднини пожелно е брат да нема за да не ми се меша во сермијата. Да биде непушач, висина 180 cm+, тело манекенско ама да не биде анемично слаба да има малку мевце околу бутовите и градите. Ако има некоја таква нека се јави .
Таквите или се французи , или веќе имаат дечко.Уствари кој ве ебе бе, ако е за домазети, еве и јас оглас давам:
Млада, не особено згодна (ама се работи на случајот, сепак... зима беше до пред некој ден), симпатична, знае два ипол странски јазици (полата е Бугарскиот) и благонадежно ќе има диплома од факултет - бара некој што е волен (како има воља) да се всели кај неа за да помага околу домашните работи. Ако ни тргне, можда нема само за тоа да помага)
Туку, сериозно, барам маж што знае да готви и не го мрзи да чисти и да фрла ѓубре! Ќе почнат габи да растат по тепихов овде!
За слики - трк во кгн аглиест)
Еве јас се пријавувам... Да готвам знам од основно откако ме оставија дома сам цел месец... да чистам само јас чистам по дома пошо сум единец значи сум и син и ќерка дома... за посебни прилики секогаш ме тераат мене да готвам бидејќи ме бидува од ништо да направам гозба... од останати квалитети се половина факултет ПМФ - ИМТ, познавање на англиски, албански, француски, германски, малку италијански, српско-хрватски, бугарски... работно искуство како сервисер на компјутери, познавање од С++, Java итн. Положено за Б категорија. Поминато во теретана имам 1 година, па се запуштив малку зимово и еве сега возам на стаза 3-4 пати неделно...и така...за фотос на профил... :helou: :smir:Уствари кој ве ебе бе, ако е за домазети, еве и јас оглас давам:
Млада, не особено згодна (ама се работи на случајот, сепак... зима беше до пред некој ден), симпатична, знае два ипол странски јазици (полата е Бугарскиот) и благонадежно ќе има диплома од факултет - бара некој што е волен (како има воља) да се всели кај неа за да помага околу домашните работи. Ако ни тргне, можда нема само за тоа да помага)
Туку, сериозно, барам маж што знае да готви и не го мрзи да чисти и да фрла ѓубре! Ќе почнат габи да растат по тепихов овде!
За слики - трк во кгн аглиест)
Еј, Французите не да не се такви... Уствари, да, во принцип они расфаќаат по дома, ама тоа е зашто французинките се грозни и ако оставиш на нив нема никогаш од чист тањир да јадеш) На страна од тоа што се грдички... Јас и згоден барам да е момакот)Таквите или се французи , или веќе имаат дечко.
Ајдеее!!!) Закон! Ете бе блајнд, види што си најдов А ни дечко нема! (немаш, нели?!?!?). Немаш фотос на проифил ама Или не можам да ги видамЕве јас се пријавувам... Да готвам знам од основно откако ме оставија дома сам цел месец... да чистам само јас чистам по дома пошо сум единец значи сум и син и ќерка дома... за посебни прилики секогаш ме тераат мене да готвам бидејќи ме бидува од ништо да направам гозба... од останати квалитети се половина факултет ПМФ - ИМТ, познавање на англиски, албански, француски, германски, малку италијански, српско-хрватски, бугарски... работно искуство како сервисер на компјутери, познавање од С++, Java итн. Положено за Б категорија. Поминато во теретана имам 1 година, па се запуштив малку зимово и еве сега возам на стаза 3-4 пати неделно...и така...за фотос на профил... :helou: :smir:
Не мора.А куќата покрај езеро да е?
Мора да си ми пријателка за да видиш фотос... а и дечко немам... впрочем хетеро сум...Ајдеее!!!) Закон! Ете бе блајнд, види што си најдов А ни дечко нема! (немаш, нели?!?!?). Немаш фотос на проифил ама Или не можам да ги видам
Е педерска работа.Боби[Мкд];2553088 напиша:На еден ваков оглас јас на почетокот добив еден куп црвенки но се исплати, ај мет самуан спешл:back::back: