Домазет

M

Mario Gómez

Гостин
На еден ваков оглас јас на почетокот добив еден куп црвенки но се исплати, ај мет самуан спешл:back::back:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Ме стегнаа жештиниве и летово полека но сигурно пристигнува па ми текна на една идеја. сакам да се женам и да одам домазет во Охрид. Дотичната Охриѓанка треба да ги исполнува следниве услови:
Да има куќа на три спрата, на првиот спрат да има кафеана, на вториот ќе живееме јас и таа, а третиот ќе го издаваме за туристи. Да има добар автомобил, не мора да биде мерцедес, ама мора седан класа да биде, да ме вози насекаде јас да седам напред на совозачко седиште и секогаш кога ќе застанеме да ми отвора врата. Од поблиски роднини пожелно е брат да нема за да не ми се меша во сермијата. Да биде непушач, висина 180 cm+, тело манекенско ама да не биде анемично слаба да има малку мевце околу бутовите и градите. Ако има некоја таква нека се јави :).
А куќата покрај езеро да е?:pos:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Уствари кој ве ебе бе, ако е за домазети, еве и јас оглас давам:

Млада, не особено згодна (ама се работи на случајот, сепак... зима беше до пред некој ден), симпатична, знае два ипол странски јазици (полата е Бугарскиот) и благонадежно ќе има диплома од факултет - бара некој што е волен (како има воља) да се всели кај неа за да помага околу домашните работи. Ако ни тргне, можда нема само за тоа да помага:))

Туку, сериозно, барам маж што знае да готви и не го мрзи да чисти и да фрла ѓубре! Ќе почнат габи да растат по тепихов овде!

За слики - трк во кгн аглиест:))
Таквите или се французи , или веќе имаат дечко.

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Уствари кој ве ебе бе, ако е за домазети, еве и јас оглас давам:

Млада, не особено згодна (ама се работи на случајот, сепак... зима беше до пред некој ден), симпатична, знае два ипол странски јазици (полата е Бугарскиот) и благонадежно ќе има диплома од факултет - бара некој што е волен (како има воља) да се всели кај неа за да помага околу домашните работи. Ако ни тргне, можда нема само за тоа да помага:))

Туку, сериозно, барам маж што знае да готви и не го мрзи да чисти и да фрла ѓубре! Ќе почнат габи да растат по тепихов овде!

За слики - трк во кгн аглиест:))
Еве јас се пријавувам... :) Да готвам знам од основно откако ме оставија дома сам цел месец... да чистам само јас чистам по дома пошо сум единец значи сум и син и ќерка дома... за посебни прилики секогаш ме тераат мене да готвам бидејќи ме бидува од ништо да направам гозба... од останати квалитети се половина факултет ПМФ - ИМТ, познавање на англиски, албански, француски, германски, малку италијански, српско-хрватски, бугарски... работно искуство како сервисер на компјутери, познавање од С++, Java итн. Положено за Б категорија. Поминато во теретана имам 1 година, па се запуштив малку зимово и еве сега возам на стаза 3-4 пати неделно...и така...за фотос на профил... :helou: :smir: :vozbud:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Таквите или се французи , или веќе имаат дечко.
Еј, Французите не да не се такви... Уствари, да, во принцип они расфаќаат по дома, ама тоа е зашто французинките се грозни и ако оставиш на нив нема никогаш од чист тањир да јадеш:)) На страна од тоа што се грдички... Јас и згоден барам да е момакот:))

Еве јас се пријавувам... :) Да готвам знам од основно откако ме оставија дома сам цел месец... да чистам само јас чистам по дома пошо сум единец значи сум и син и ќерка дома... за посебни прилики секогаш ме тераат мене да готвам бидејќи ме бидува од ништо да направам гозба... од останати квалитети се половина факултет ПМФ - ИМТ, познавање на англиски, албански, француски, германски, малку италијански, српско-хрватски, бугарски... работно искуство како сервисер на компјутери, познавање од С++, Java итн. Положено за Б категорија. Поминато во теретана имам 1 година, па се запуштив малку зимово и еве сега возам на стаза 3-4 пати неделно...и така...за фотос на профил... :helou: :smir: :vozbud:
Ајдеее!!!:)) Закон! Ете бе блајнд, види што си најдов:) А ни дечко нема! (немаш, нели?!?!?). Немаш фотос на проифил ама:( Или не можам да ги видам:(

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Ајдеее!!!:)) Закон! Ете бе блајнд, види што си најдов:) А ни дечко нема! (немаш, нели?!?!?). Немаш фотос на проифил ама:( Или не можам да ги видам:(
Мора да си ми пријателка за да видиш фотос... а и дечко немам... :) впрочем хетеро сум... :)

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
Јас само сонцето си го барам? Каде ли ми е ? А а а ? Кажи ми ?:pipi:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Домашно животно со седум букви?
Д О М А З Е Т

:)

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
а шо е домазет , драги фини ?

zakaculko

skinhead '03
Член од
24 март 2009
Мислења
201
Поени од реакции
33
ако одеш домазет во струмица е самоубиство

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Боби[Мкд];2553088 напиша:
На еден ваков оглас јас на почетокот добив еден куп црвенки но се исплати, ај мет самуан спешл:back::back:
Е педерска работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom