Обратно од холивудските matchmaker-и и идеалите што ги проектираат на големото платно, јас не сфаќам како слични карактери можаат да коегзистираат во врска, и квалитетно можам да го аргументирам ова.. во некое друго време, и место. И непишано правило, уште од кога Ева станало живо битие благодарение на ребретото на Адам, се знае, ние ја трпиме драмава, како пример земено постовите ти, и општо по цена на нашата посесивност, љубомора.. егото, машкоста, мачото.. тоа сме ние, in a shell.
Значи, дискусијата не ја започнавме за пиење кафе со every-day колегите и mutual friends. Туку седете во 2 am двајчаката, и ти стига пораче, од некој школски кој седел 3 клупи пред тебе во прва средно, кај си Пум4е, ај утре на кафе?
1) ако дечкоти нема ништо против е абсолутен идиот, и ова би го повторил без цензура и влакна на јазикот.
2) според постот на Тамарче, не познавам врска (НИТУ УНИВЕРЗУМ) во кој/а нема тој да праша и да се буни.
2б) ако му пречи, ти забрани, или не директно (но земено за пример) му смета, и ти би отишла само за да си права кон себе и својата отвореност и слобода, ти си моронот. Или идиот употребив. Еве одбери си, дека си фина денес.
Неможам да ти дадам пример за мене и моите забрани, дури ни од врвот на главата. Во секоја врска мора да има алфа, и нема ништо срамно, во случаеви како твојот каде женското води. Јас давам забрани, и еве немора да се правдам зошто, како и блах, едноставно давам и не ме интересира нејзиното мислење ако нешто ми пречи. Оти мислењата се како оргазм, I don't care if she has one.
Ова, колку да го нахранам твојот феминизам, кукло.