ne zema pari preku gps inace ako mislis na nike+fuel alkata ja ima na ebayZima li pari preki GPS to ako ja koristis?
--- надополнето: 31 јули 2013 во 10:53 ---
Ekipo da ve prasam kade moze da se kupi nez kako se vikashe kako lepenka na rakata se stava i na nego mobilniot se staava kako futrola e za mobilniot i set trca ?
Jambo во веро центар - Скопје. ~150 денариZima li pari preki GPS to ako ja koristis?
--- надополнето: 31 јули 2013 во 10:53 ---
Ekipo da ve prasam kade moze da se kupi nez kako se vikashe kako lepenka na rakata se stava i na nego mobilniot se staava kako futrola e za mobilniot i set trca ?
Endomondo ако си на андроид.Ja koristel li nekoj Hellty S aplikaciata na S4 ili da si simnam RunKeeeper?
Може у џебЕдно прашање?
Дали може телефонот да се чува во џеб или треба цело време на рака да биде додека трае трчањето?
Зашто на ендемонодо кога го пуштам ГПС-от неможе да ме лоцира? И некогаш не ми покажува точна километража?
Оти треба подолго за да те лоцира, некогаш 1 минута, некогаш 5, некогаш 10, вчера мене 30 минути не можеше да ме лоцира.Едно прашање?
Дали може телефонот да се чува во џеб или треба цело време на рака да биде додека трае трчањето?
Зашто на ендемонодо кога го пуштам ГПС-от неможе да ме лоцира? И некогаш не ми покажува точна километража?