Директно или индиректно додворување?

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Секогаш одам на сигурнаа опција.. па значи директно додворување... ако биде индиректно може погрешно да бидам сватена..:salut:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Замене лично директно или удри или умри.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Со малку дриблинг се зголемува шансата за поентирање, но ако многу ја "тинкаш" ќе ти ја украдат топката.:nesvest:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Дирекктно, одам на тоа и кажувам што и како, не сакам да губам само време, пошто не вреди искрено да се губи време на такви работи.

Сака сака, нејќе немора.

С

Сатори

Гостин
Прашањето ми е кој начин на додворување го преферирате?
Директно - одма преминувате на главното или индиректно - вртите како “киша око Крагуевца“?

Што е поинтересно,вртење од околу додека го кажеш или покажеш она што го сакаш или директно без срам и перде во лице да му кажеш некому : Ми се свиѓаш?

Кој начин вие го применувате?

И што мислите дали машките повеќе го применуваат директниот начин,а девојките индиректниот,зашто е тоа така или не може да се генерализира?
Ако се генерализираме јас тогаш треба да бидам машко што при прв муабет со некој што ми влегува во „профилот“ јасно кажувам што сакам од него.
Премногу ми е глупаво да си мачкам очи со некој, па јас така млада и наивна ... картите на маса и ако биде супер, ако не идеме даље.

M

MIL

Гостин
Од секогаш сум бил искрен и директен и сум сакал да знам на што сум и дирекно со најдиректни зборови прашувам не заокруживам и секогаш добивам се зашто сум искрен :wink:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
230
Поени од реакции
10
malce "dudlanje" ne e loso . Ako sumis deka macevo go kreva opavceto - znaes koja e tvojata uloga kako mazjak :) . Mene licno trip mi e malce da ja drkam pojak mi e filmot :)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Nikogas se nemam dodvoruvano,nitu pa ke se dodvoruvam,inaku preferiram direktno da mi se dodvoruvaat :smir:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
пошо по природа сум срамежлив, ова додворувањето некако не ми ој баш најарно така да не знам во случај ко ќе се додворувам во кое додворување да го класифицирам дали директно или индиректно :toe:

**Mila**

...Love is blind...
Член од
24 мај 2009
Мислења
42
Поени од реакции
0
Индиректно така ке можам да видам како ке реагира и ако не е ко што треба да се повлечам, директно може многу да се зезнам.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Индиректно, дефинитивно. На тој начин ќе видиме дали личноста ја прифаќа нашата игра, ќе видиме како реагира на сите оние прикриени поднзаци и гестови што ги правиме, а тоа ќе ни помогне да видиме дали да се повлечеме додека е рано, или само храбро напред.=)

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
секако највише брчење онака 3-4 саати а сакам дирекно да ми се пуштаат

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Sakam da mi se dodvoruvaat od okolu, sea da ne bide epten vrtenje ama da ne bide ni epten direktno. Mi se dodvoruvale i direktno ama nekako glupo mi posle pola red muabet nekoj da ti rece: mi se svigjas, u tie momenti mi bilo mnogu smesno i u faca sum mu se smeela na doticniot.

Член од
24 мај 2009
Мислења
131
Поени од реакции
6
А добро..интересно е да си го одложуваш малку задоволството!:pipi: Ама кога ќе се одлучиш да го прекинеш одложувањето и да преминеш во пракса најдобро е да се изведе директна акција...барем искреност се поштува, па може ќе добиеш некое поенче!:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom