аман од тролање со Допрен Глас...овој што го застрелаа бил обвинет за убиство во обид, има потерница , па ти пишува декаа е во бекство, што може тука ОЈО да работи ??.. ама МВР не го открил и уапсил, еве сега е во болница и кога ќе оздрави да видиме дали ќе го уапсат или ќе ескивираат??..Абе теле едно глупаво...
Океј, еве МВР не е ефикасно, како тоа го спречува ОЈО да истражува по допрен глас ?
Ја за разлика од тебе, не пробувам да релативизирам и да ја барам вината во друг. Секој што не работел согласно неговите надлежности треба да одговара.
Пензионер е. И тешка петарда.Цццц како го браниш криминалот на власта за 200 евра платичка. Па од такви газолижачи како тебе многу млади интелегентни луѓе се иселија надвор од државата, во места ка де ги ценат, а да не зборувам колку умреа од мака и секирација бидејќи владее невработеност. Пардон, има работа само такви партиски овци како тебе
Сега на Сител ги даваат Еднооки? Каков парадокс е ова?
Ke mu prostime, ana mocko si ostanuva mocko. Po toa ke go pametimeАбе баталете го, среќа што не утепал некој по пат усран кога бегал. За другото по се изгледа ќе му простиме, како што и простува оваа скапана држава.
Па како за кого. На пример, на фризеркава тука коа имаше рации на УЈП и најдоа 2 денари на маса. ДВА.Абе баталете го, среќа што не утепал некој по пат усран кога бегал. За другото по се изгледа ќе му простиме, како што и простува оваа скапана држава.
Шо го еб*ш народоПод држава не мислев на приватната фирма УЈП ДООЕЛ и слични мали и средни претпријатија во сопственост на власта како на пример ОЈО ДОО, Основен Суд 1 АД и слично, него на народот.
А тоа ич. Дури мислам да го доебам со правење партија Анти Сорос Народна и да добијам наредни избори и да ги заглавам сите едно 5 миљарди евриќи. Можам да се кладам во уште толку дека нема да ме зборат по тоа дека сум ги украл 5 миљарди него дека сум го остранил американското влијание во државатаШо го еб*ш народо
то е стока која не заслужува поарно
ВМРО-АнтисоросоиднаА тоа ич. Дури мислам да го доебам со правење партија Анти Сорос Народна и да добијам наредни избори и да ги заглавам сите едно 5 миљарди евриќи. Можам да се кладам во уште толку дека нема да ме зборат по тоа дека сум ги украл 5 миљарди него дека сум го остранил американското влијание во државата![]()
а мора да има тогаш иВМРО-Антисоросоидна