neee..alkoolot e prvoto neso so treba da go isfrlite ako sakate da oslabnete!E sega,ima nekoi okolnosti pri koi toj e neizbezen,sfakam,ama poveke od casa do dve-NIKAKO!!!Capo Kapistec напиша:A alkohol pies?
Ne bi go otkazal nikako ,,,\ :pishtoldzeci^^^ напиша:neee..alkoolot e prvoto neso so treba da go isfrlite ako sakate da oslabnete!E sega,ima nekoi okolnosti pri koi toj e neizbezen,sfakam,ama poveke od casa do dve-NIKAKO!!!
Aj te molam pisi mi ja dietata na atkins.IsidoraD напиша:Najprvo zdravo na site,redovno ve citam ama me mrzese da se zaclenuvam:lud: Sea ete i toa bidna!
Mojot problem e kilazata,citav postovi za dieti ali mi treba nesto konkretno i efikasno.
Pred 3 godini bev u Vita diet clubot i ja drzev nivnata dieta 2 meseci i bev mnogu zadovolna.Sea neznam sto se slucuva so moeto telo ama veke so taa dieta nemam rezultati.
Citav za dietata na atkins mi izgleda mnogu primamlivo ali da priznam i mnogu mi e strav da pocnam posto ne sum dovolno informirana.:icon_roll
Treba da izgubam 10 kg i ne se mnogu ama posto ne sum fizicki aktivna(radi rabota i okolnosti) taka da e mnogu tesko.
Ako imate nekoja efikasna i isprobana dieta kazete,ili nesto poveke za atkins.
Pozdravce (idam da baram na google):music3:
Прекини одма !!!!!!!!!! Како можиш да јадиш неколку јаболки и да да вежбаш плус ?Crazy P0Y0L напиша:ја сум 180 и сум некаде 70-71 кг. ама сепак држам диета (не јадам ништо,само 3-4 јаболки на ден) и вежбам премногу(стомачни,склекови) и трчам многу...
da ali i zavisi kolku si aktiv u seksotSCORPIO__20 напиша:btw sexsot e najubava dieta