Диви трки и собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување
a da ne znaete nesto za prlep kaj ima trki
Hahaha...so kogo da ima trki be druze? Ne deka nema specijalki,ama za takva rabota samo dvajca poshtovam sho mu e letnata chafkata: Rute i Zdravche(nezdrafche) - ako gi znajsh :D
Za niv ne e problem ni sobrajchaj ni policija,koga sakash i kaj sakash dogovori gi che se nafata ;)

Ја пред некоја година бев на трки на Раштански Лозја, кај тој патот кај шо се грди (градеше) и многу беше јако! Незнам дали уше има трки, ама знам неколку пати сум видел на автопат, во околина на Александар Велики (аеродромот) има еден дел од патот шо е предвиден како помошна писта! Автопатот не е разделен со трева у средина туку целото е споено со асвалт, а банкината по потреба лесно се вадела! Таму си еб*вааат матер со мотори, коли... Има едно клипЧе како еден тип на таа делница вози 305 км/ч со Голф 1! :vozbud::vozbud::vozbud: Ај ако го најдам клипчето ке ви го пратам!
Sakash da kazish deka istiov Golf (od klipcheto) nekogash bil vo Makedonija ili ima negde ist vakov ? :S

se ocekuva prilep za 11 oktomvri da ima legalen dragster kaj lagovo na patot za mariovo

se ocekuva prilep za 11 oktomvri da ima legalen dragster kaj lagovo na patot za mariovo
Ауу за ова ке не држиш uptodate да доаѓаме ако има и годинава, лани Љуте од тука од Охрид тепаше со таа КОрсата црната, ама сега седи во комшилук кај мене, хаварисана:smir:

голф е бе ама сигурно носи некој фризиран VR6(в6 направен за пасат)

Za godinava na 11 Oktomvri i jas razbrav deka ke ima neshto legalno,pred nekoe vreme se registrirashe vo PP AvtoMoto Klub.Taka da mislam deka ke ima nekoi prava na organiziranje i slichno.Ke pochekame dotogash ;)

i sega redovno se odrzuvaat vakvi trki sobir sekoja nedela na vero vo 22:00h pa posle palas, obikolnica ili rastanski lozja samo sto na rastanski nema osvetluvanje

мислам дека имам видено недела вечер кај александар палас кога нема џандари и имам слушнато дека на обиколницата има некои збиранки ...нека пиши некој шо знае поточно за да поминеме со другарите...душа давам за трки

Момци ја планирам на ова да идам. Гарант јако ке биде

Се дешава на вториот викенд после први Мај.

ДРИФТ Натпревар - Крагујевац

линk

:baeh:

Ај дај повеќе инфо за ова. Како ке одиш? Има нешто организирано или се собирате 3-4 љубители палите кола :) и крагујевац?

П.С. Чекаме фотки.

Ај дај повеќе инфо за ова. Како ке одиш? Има нешто организирано или се собирате 3-4 љубители палите кола :) и крагујевац?

П.С. Чекаме фотки.

Еј ме мрзи, пуштив линк, детално може да си прочита кој е заинтересиран. Иначе сеа ја првичните муабети ги праам. :toe:

Ако си за, ајде

Иначе се распрашав:

1. Автобус во еден правец е 1230 ден.
2. Со кола што троши 7 литри во двата правци (без зелен картон) кошта 2688 ден (без патарини)

ај бе дечки кажете шо како каде има за летово да се разбие монотониа малце мерак да си напраам... кажете шо како има у скопје?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom