Ме фаќаат синуси во октомври и ми проаѓаат во март. Со болки, а предните синуси со крцкање на допир. На лекар ќе ти дадат антибиотици или ќе ти препорачаат зрачење со лампа. Инаку има краткотраен ефект. Ако не ти е прв пат, спреми се да не ти е ни последен. (ако ти се воспалени синуси)3 dena vekje me boli predelot nad ocite t.e. kaj najgornite sinusi kako mu doagja toa dolniot del od celoto. citav na net i sekade se zbori deka e nekoja infekcija... dali nekoj ima slicno iskustvo ili znae za sto tocno se raboti? znaci me boli i na dopir i pri nagli dvizenja. prviot den bese skoro nepodnoslivo sega se pomalce i pomalce boli. ako prodolzi ke idam utre na lekar, a ako ima nekoj iskustvo so vakvo nesto neka pise bas me interesira sto e =]
Драг ххххххххххххх,дали некои знае колку би можел да изгубам килограми за 1 месец доколку внесувам околу 1000-1500 калории дневно и плус одам на фитнес минимум 3 пати во неделата ( вежбам 45-55мин на орбитрек и точак ) сега сум околу 105-110кг и колку што гледав на интернет ми требаат дневно околу 3000-3300 калории сега знам дека некои ќе рече дека не е многу здраво но првенствено ми е да ослабнам
Драг Унус,Имам еден тестис. Сакам да ставам вештачки силиконски. Можно ли е тоа некаде кај нас, на некоја клиника? Колку пари кошта? Има ли штетни последици?
енибади ?Зашто кога ќе се најадам нешто млечно, пример ќе изедам една чоколада или поголема количина сирење и после осиќам како делот под очите да ми е влажен ?
se hranis normalno? moze da e nedostatok na kalcium.POZDRAV
imam eden problem sto mi se javi denovive : cuvstvuvam postojano grcenje i opustanje - treperenje na muskulite na levata noga, vcera i na kapakot od desnoto oko ... nekolku dena mi se slucuva ova.
ako nekoj mi odgovori ke vi bidam blagodarna
pozdrav do site vas
Можеби ти е некоја алергиска реакција..на одредена компонента.Зашто кога ќе се најадам нешто млечно, пример ќе изедам една чоколада или поголема количина сирење и после осиќам како делот под очите да ми е влажен ?
Да кажеше кога ќе се наспиеш па да е некако од замор, можда има везе храната и ова, не сум доктор, ниту стручен...имаш мерено притисок? Чисто онака (боли и од низок и од висок, малку различно, но боли), не мора да значи (дајбоже) но како мала проверка.Здраво... оваа недела имам главоболки а уште поголеми од кога ќе станам од спиење ... спијам нормално околу 7часа зашто сум на факс. наутро а единствено ми поминува кога ќе се најдам и потоа по 1 саат повторно почнува (