Девојки што пцујат, се дерат и пушат

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.029
Поени од реакции
24.671
:pos: Од сега си еден од моите фаворити на форумов, ми се свиѓа твојата смисла за хумор!

Да, имам таква другарка и секогаш се смееме кога се избацуваме заедно, она пицната на штикла, јас таква каква што сум... Неа и се пуштаат типови кои не можат да ме сварат мене, посебно не ако почнеме некаков разговор, ама затоа неа не ја варат типови на кои им оди разговорот со мене ;)

Еднаш ме убедуваше дека немало ништо навредливо во „комплиментот“ што го добив од еден анархист, дека сум била anarchist's wet dream. Е, немам броено колку ми се пуштале мене или неа, ама според искуствово што ти го пренесов, треба да сфатиш дека се работи за вкус.

Погоре убаво напишаа, нема таков ангел каков што барате повеќето, умре тоа со пасивните, невинки девојченца, ќе ве изеде овоа квази еманципацијава :icon_lol:

Ела сега јас да ти штипнам обравче!
Ако си миличка и нежничка со мене, штипни ме и за двете обравчиња ако сакаш, со усул оти јас сум нежна и кревка душичка и се плашам од снажни женици, а после ако сакаш со твоите снажни рачиња изврши им васектомија на голо на сите мажи. Лонг Љив Скандинавија! Уствари не, не, гоу, гоу Пауер Паф грлс!!!!!!!

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Рече типот којшто несака да се замара со промашен ембрион:icon_lol:

A

AnFem

Гостин
Ако си миличка и нежничка со мене, штипни ме и за двете обравчиња ако сакаш, со усул оти јас сум нежна и кревка душичка и се плашам од снажни женици, а после ако сакаш со твоите снажни рачиња изврши им васектомија на голо на сите мажи. Лонг Љив Скандинавија! Уствари не, не, гоу, гоу Пауер Паф грлс!!!!!!!

Да, да, ветувам, ќе бидам нежна!
Гледам дека се плашиш, затоа најди си некое кревко како тебе и навечер, во спална... ;)

Рече типот којшто несака да се замара со промашен ембрион:icon_lol:

Ќе ја тупиме ли? :)
Ајде, неуспешен абортус.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.029
Поени од реакции
24.671
Да, да, ветувам, ќе бидам нежна!
Гледам дека се плашиш, затоа најди си некое кревко како тебе и навечер, во спална... ;)

Мислам дека смислата на твоето битие, вклучувајќи го тука и твојот идентитет а нарочито твојата женственост ќе ја пронајдеш во цврстите прегратки на Стеф. Јас посекако сум далеку од таа лига. :love: кис4е.

A

AnFem

Гостин
Мислам дека смислата на твоето битие, вклучувајќи го тука и твојот идентитет а нарочито твојата женственост ќе ја пронајдеш во цврстите прегратки на Стеф. Јас посекако сум далеку од таа лига. :love: кис4е.
Ах, не! Јас сум многу HC, Стеф ми е многу... романтичен.
Не играм веќе! Оваква убава тема ќе ја дотераме до ЧДА.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Претпоставувам, да не речам не сумљам, дека можеш почнувајќи од мене дека можеш да ги победиш на рака. Исто така предпоставувам дека знаеш и некоја боречка вештина, дека знаеш да менуваш акумулатори и да ги врзуваш со клеми, и знаеш да бараташ со шмишајбни, моторцангли, и да смениш јабучици и спони, а дискови и плочки ко од шала.
Ај сега биди искрена ти и одгвори ми дали на другарка ти, да онаа што се упицнува, да онаа што се шминка, онаа што за тебе личи на лигла, на таа и се ставаат повеќе него ли тебе? Те јаде малце тоа нели? Ти си обично попаметна, ти знаеш да се расфрлаш со теми како анархизам, феминизам уствари ти владееш со измите, а сепак неа и се пуштаат повеќе. Kinda sucks doesn't it? А, уствари немаш таква другарка? Тоа чевларче што те сака ќе те прифати каква што си нели? Срценеце златно што би сакал да те штипне бато за образ сега. Нееее, немој да се маваш, џиииш
Од каде тоа дека девојка што тренира борбена вештина не се шминка, не ја бркаат или мора да е ружна? Баш се шминкаат и минич си носат и знаат да бидат ептен секси посебно каратистки и аикидоки, кој бил знае што зборам ;).

Какви ги има од вежбачките памет да ти застане :love:.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
:pos: Од сега си еден од моите фаворити на форумов, ми се свиѓа твојата смисла за хумор!

Да, имам таква другарка и секогаш се смееме кога се избацуваме заедно, она пицната на штикла, јас таква каква што сум... Неа и се пуштаат типови кои не можат да ме сварат мене, посебно не ако почнеме некаков разговор, ама затоа неа не ја варат типови на кои им оди разговорот со мене ;)

Еднаш ме убедуваше дека немало ништо навредливо во „комплиментот“ што го добив од еден анархист, дека сум била anarchist's wet dream. Е, немам броено колку ми се пуштале мене или неа, ама според искуствово што ти го пренесов, треба да сфатиш дека се работи за вкус.

Погоре убаво напишаа, нема таков ангел каков што барате повеќето, умре тоа со пасивните, невинки девојченца, ќе ве изеде овоа квази еманципацијава :icon_lol:

Ела сега јас да ти штипнам обравче!
Таа шмизла, пицната на штикла да сака да изгледа како металка, панкерка може тоа да го направи кога сака и каде сака, ама тие металки што и да им прават никогаш нема да изгледаат како неа.Тоа е разликата и фрустрацијата што се создава кај тие неперотини.

Шмизлата не ја варат такви типови , затоа што знаат дека немаат никакви шанси кај неа и дека таква девојка никогаш не приметува клошари како нив.Тебе кремци не те варат пошто знаат дека си грда и гадна.Тебе можат единствено такви клошари да ти се пуштаат.Ах, да, сега знам што следува одговорот „ нас не не интересира изгледот, туку душата, психологијата, интелектот“.Жими куров, затоа секоја посимпатипчна рокерка што ќе прошета низ Градски Парк и се лепат како црви на јаболко.

A

AnFem

Гостин
Таа шмизла, пицната на штикла да сака да изгледа како металка, панкерка може тоа да го направи кога сака и каде сака, ама тие металки што и да им прават никогаш нема да изгледаат како неа.Тоа е разликата и фрустрацијата што се создава кај тие неперотини.

Шмизлата не ја варат такви типови , затоа што знаат дека немаат никакви шанси кај неа и дека таква девојка никогаш не приметува клошари како нив.Тебе кремци не те варат пошто знаат дека си грда и гадна.Тебе можат единствено такви клошари да ти се пуштаат.Ах, да, сега знам што следува одговорот „ нас не не интересира изгледот, туку душата, психологијата, интелектот“.Жими куров, затоа секоја посимпатипчна рокерка што ќе прошета низ Градски Парк и се лепат како црви на јаболко.
Па да, убавината е минлива... Ќе си најдеш паметна женичка, утре кога ќе остарете да имате за што муабет да направите... :icon_lol: Уствари не бе, не можеш паметна, нема да си одговарате! Битно најди си машина за деца, нека се котат патетични наци празноглавчиња. Иначе нас досадно ќе ни биде!

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Мене како отмен господин и човек со исто такво однесување многу ме вадат од такт кучки шо пцујат ко кочијаши. Стварно не би сакал да ги навредам чичковците што возат шлепери коа ги споредувам со вакви жени, али стварно ми заликуваат понекад. За дерење и пушење (ако збориме за цигари) мање више у данашно време сите урлаат и пијат тутун, од друга страна пак ако збориме за felacio не би и замерил освен ако женскиот субјект е без зуби и има раскрвавено непце, така ќе ми е гад. А, највеќе од сите што вие не сте ги спомнале у насловот (воведот и останатите 7 страни ме мрзеше да ги читам, пошо одам у дневна да си потчинам малку уз кокици и филм) ми се гади од девојки што `ркаат шлајмови директно од петици налик чичковците кој безделничат секој вторник и петок и се возат од задња петка (ЈСП аутобус бр. 5) до Ѓорче и назад.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Најточен одговор од сите овдека.Најголем дел од тие металки, панкерки, рокерки, анархистки се гомила дебели, никакви, неперотини, грди, исфрустрирани девојки, затоа што не се убави и неможат да им парираат на убавите девојки.Намерно се однесуваат така , затоа што околината не ги ни приметува, а со тоа сакаат колку -толку некој да ги примети.Тие металки што се поубави после 20 години се најголеми шмизли.

И , на форумов имаме пар такви девојки што мислат дека ако прочитале една книга од Кропоткин го фатиле бога за муда.
Оваа HOT e ?

avril-lavigne-24.jpg

Еве и кај што пуши цигара...

018%20Avril%20Lavigne%20Images.jpg

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Аврил не е панкерка ? :pos: :pos:
Девојче, ова е антологиска изјава...

Sid Vicious во гроб се преврќа...

Ќе те овековечам во потпис за сите да се сеќаваат на твојата монументална глупост...

Kajgana Shop

На врв Bottom