Девојка од пеколот – те тепа, а ти треба мирен да седиш!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Така им треба на мажите ! Браво за девојкава !
А јас да ти зачукам еден бокс у лице? За кого ќе биде браво? За мене, така? Или неееее, ние мажите сме лоши ако тепаме, жените се борци за права ако тепаат.

А осеќам типов да и врател, ќе го тужела она и ќе го јадел. Е тоа е општеството наше...

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
А јас да ти зачукам еден бокс у лице? За кого ќе биде браво? За мене, така? Или неееее, ние мажите сме лоши ако тепаме, жените се борци за права ако тепаат.

А осеќам типов да и врател, ќе го тужела она и ќе го јадел. Е тоа е општеството наше...
Секако дека и ние жените не сме цвеќиња али мажите имаат еден заеднички генетски код, карактеристичен само за нив...Сите до еден го поседуваат !
А за тепањето - во која група ќе ги ставиш оние мажи што кога ќе се начукаат по кафани доаѓаат дома и ги малтретираат жените...За обратен случај не сум чула до сега...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Секако дека и ние жените не сме цвеќиња али мажите имаат еден заеднички генетски код, карактеристичен само за нив...Сите до еден го поседуваат !
А за тепањето - во која група ќе ги ставиш оние мажи што кога ќе се начукаат по кафани доаѓаат дома и ги малтретираат жените...За обратен случај не сум чула до сега...
Не си чула зашто мажите ќутат, не се алапачи како жените.

Збориш за генетски код за тепање? Ако е така жените имаат генетски кодови за изневерување, лаги, озборувања, плачкопичисувања. И што со тоа?

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Не си чула зашто мажите ќутат, не се алапачи како жените.

Збориш за генетски код за тепање? Ако е така жените имаат генетски кодови за изневерување, лаги, озборувања, плачкопичисувања. И што со тоа?
Не мислев за генетски код за тепање туку за одење од дроља на дроља со цел да ги задоволат своите животински сексуални нагони...Ете за таков код зборам...Кај некои е доминантен, кај некои рецесивен па поретко се активира али битно е дека постои :D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.829
Поени од реакции
8.850
Не мислев за генетски код за тепање туку за одење од дроља на дроља со цел да ги задоволат своите животински сексуални нагони...Ете за таков код зборам...Кај некои е доминантен, кај некои рецесивен па поретко се активира али битно е дека постои :D
Иако ова е ЧДА, поголема глупост не сум слушнала.
Ај, поткрепи некако со докази, дека мажите имаат таков ,,генетски код,, или што и да тврдиш дека имаат.

Зошто едно е сигурно - вака размислува девојченце што гледа шпански серии.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Или си во тешка заблуда или си огорчена од лично искуство штом вака ревносно и револтирано браниш една теза која се темели на глупава генерализација.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Блонди, чукај ги и ти нив, ама не се жали после ако некој добро те зачука.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.096
Поени од реакции
25.367
Кхм, Блонди, пошто кило морал?

Овој новиов дечко, не само што не можам да го смислам, туку одбивен ми е до максимум.... :sick:
Не можам ниту на скајп сликата да му ја гледам кога ќе се уклучи, а камоли во живо...Не знам што ми стана вака, али не можам со сила да бидам со него...Добар е, фин, симпатичен...Али нека е жив и здрав - не можам органски да го смислам...
Не е ниту заради бившиот, ниту за никој - немам никој друг...
Туку со време јас да го откачам, дури не се приврзал премногу за мене( пред 2 дена ми кажа дека многу ретко се наоѓало девојка како мене, шансите да најде му биле 1:10000000...) - Лооооооооол...И денес еве смислив изговор и утре здравје ќе му се јавам и фино - лепо ќе му речам да си брка работа и плус што ми е најинтересно - имам изговор со кој него ќе го обвинам дека е крив...( имам снимано разговор во кој учествува лично он и признава дека со една девојка сакал тајно да се гледа...) :)
Ухх каква драма ќе му направам...Ќе глумам дека сум повредена и тажна, хаххаха...И ќе се откачи од мене...

Подобро сама ќе си бидам, него со некој што не го сакам, а нема ни да го засакам никогаш...!

A

AnFem

Гостин
Ако ја изневерил... оваа е мека! Јас овака ако го шлапкам нежно по ташаци... или ќе се напали, или ќе ме убие од ќотек. Во случај на неверство, откорни му ги топките, дај му ги да ги прими орално или анално и... БЕГАЈ! :)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.096
Поени од реакции
25.367
Ако ја изневерил... оваа е мека! Јас овака ако го шлапкам нежно по ташаци... или ќе се напали, или ќе ме убие од ќотек. Во случај на неверство, откорни му ги топките, дај му ги да ги прими орално или анално и... БЕГАЈ! :)
Златна, мора јас тебе да те упознаам. Kако Хари кога ја упозна Сали, како Петрарка-Лаура, како Желчевски-Селимова, како што Леандра сака Цитро. Макар и јадел ќотек, макар и бил победен во дупчење на 2 метри со дупчалица-слободен стил, макар и бил принуден да чкртам А во кругче на ѕидови, макар и да ја носам Радка-Пиратка на аватар.

A

AnFem

Гостин
Златна, мора јас тебе да те упознаам. Kако Хари кога ја упозна Сали, како Петрарка-Лаура, како Желчевски-Селимова, како што Леандра сака Цитро. Макар и јадел ќотек, макар и бил победен во дупчење на 2 метри со дупчалица-слободен стил, макар и бил принуден да чкртам А во кругче на ѕидови, макар и да ја носам Радка-Пиратка на аватар.

Макар и во кафана... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom